OCZ sėkmingai įsisavina 2x nm NAND flash atminties gamybą

Visiškai apleidęs operatyvios atminties modulių gamybą, ir tapęs vienu iš pirmaujančių kietųjų laikmenų (SSD) gamintojų, OCZ skelbia sėkmingai perėjusi prie 2x nm NAND flash atminties gaminimo.

OCZ tapo pirmuoju SSD gamintoju sėkmingai įveikusiu NAND flash gamybos proceso pakeitimą iš 3x nm į 2x nm. Toks žingsnis leis kompanijai pristatyti dar patrauklesnes kainas turinčius kietųjų laikmenų modelius. OCZ prezidentas teigia, jog kompanija nuolatos ieško būdų ne tik kaip pagerinti SSD savybes, bet ir padaryti šio tipo laikmenas vis labiau prieinamas paprastam pirkėjui, išlaikant aukštą gaminio spartą. Gamintojas tikisi per artimiausius keletą metų beveik visiškai pakeisti itin plačiai naudojamus HDD.

Pažangesnį 2x nm technologinį procesą naudojantys OCZ SSD, kaip ir pirmatakai, pasižymės tos pačios trukmės garantija. OCZ ketina ir toliau prekiauti senesnės kartos SSD, todėl artimiausiu metu jie tikrai nebus išimti iš rinkos.

4 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    \"OCZ prezidentas teigia, jog kompanija nuolatos ieško būdų ne tik kaip pagerinti SSD dizainą…..\" manau tai paskutinej vietoj renkantis ssd 😀

  2. SoTOP parašė:

    daniukas21> Sitoj vietoj niekas apie isvaizda nekalba. Aisku, cia reikejo naudoti \"savybes\", o ne palikti angliska design.

  3. BC00 parašė:

    Kad visiem butu aiskiau pataisysim i savybes. Tam tikru anglisku zodziu sunku atsisakyti, kurie iauge ir automatiskai aiskus apie ka kalbama:)

  4. Creative64x2 parašė:

    Kuo mažiau tų nm tuo mažiau teoriškai gali atlaikyti įrašymų/ištrynimų ciklų tai kaip OCZ žada vis gerinti savybes jei jos prastėja

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.