Su 140mm ventiliatoriais suderinamas Alpenfohn Peter

Vokietijos aušinimo sprendimų kompanija Alpenfohn anonsuoja vaizdo plokštėms skirtą aukštos klasės aušintuvą Peter. Tai pirmasis pasaulyje VGA aušintuvas, kuris gamykliškai suderinamas su 140mm skersmens ventiliatoriais.

Iki šiol negamykliniai vaizdo plokščių aušintuvai oficialiai palaikė 120mm skersmens ventiliatorius, tačiau Alpenfohn šią istorją planuoja perrašyti. Kartu su Peter radiatoriumi, sudarytą iš 2 atskirų aliuminio masyvų, pirkėjas komplekte ras specialų PCI lizdo tvirtinimo mechanizmą, kuris leis prie radiatoriaus pritvirtinti 2x 120mm arba 140mm ventiliatorius. Iš radiatoriaus pagrindo išeina 6 nikeliuoti variniai karščio vamzdeliai, kurie šilumą atiduoda net 91 plokštelę turinčiam aliuminiam radiatoriui. Komplekte pridedami ir nedideli radiatoriai, skirti VGA atminties ir VRM grandinės aušinimui. Alpenfohn Peter suderinamas su Radeon HD 48xx/57xx/58xx/68xx bei GeForce GTX 460/470/480/580 grafiniais spartintuvais.

Daugiau informacijos apie šį aušintuvą Alpenfohn ketina atskleisti Cebit parodoje, vykstančioje Vokietijoje kovo 1-5 dienomis.

9 Komentarai

  1. daniukas21 parašė:

    saunus 🙂

  2. 123123 parašė:

    autoriams siulyciau isigyti kokia nors lt kalbos rasybos tikrinimo programele, lt kalbos zodyna ir lt-eng zodyna. kas antram straipsnyje arba rasybos klaidos arba patys prisigalvoje nauju zodziu, kuriu prasme visiskai neaiski.
    o siaip didelis + uz tai ka darot.

  3. BC00 parašė:

    Ir kas gi cia taip neaisku?

  4. Creative64x2 parašė:

    Neaišku ar tas aušintuvas gamyklinis ar negamyklinis. 1 pastraipos pabaiga prieštarauja 2pradžiai

  5. BC00 parašė:

    Gamykliniai (standartinio/nestandartinio dizaino) aušintuvai tai tie, kurie iškart atkeliauja su VGA. standartinis tai tas, kurį naudoja pvz.pats AMD ant savo 6870, o nestandartinis būtų Twin frozr, Wind Force ir t.t. Negamyklinius aušintuvus gamina trečiosios šalys: Scythe, Thermalright, Arctic Cooling…
    \"Gamykliškai suderinamas su 140mm ventiliatoriais\" – čia esmė ta, jog 140mm ventiliatorius, turint nekreivas rankas, galima užmontuoti ir ant pvz Scythe Musashi, kuris gamykliškai palaiko sakykim 120mm fanus (native support). Šiam cooleriui, kad būtų palaikomi 140mm fanai, jokų rankų modifikacijų nereikia.

  6. Creative64x2 parašė:

    Ištikro visi aušintuvai yra gamykliniai juk gamyklose pagaminti. Bet sunku kažką kitą išgalvoti kai lietuvių kalboje trūksta žodžių, o ypatingai technikos srityje

  7. BC00 parašė:

    Be abejonės visi jie gamyklose pagaminti:) IT kalba šiek tiek specifinė, ne vienam naujokui sunkiau susigaudyt, tačiau labiau patyrusiam neturėtų būti didelių sunkumų. Anyway, jei ką galvosim kaip iš tokių situacijų išsisukt:)

  8. 123123 parašė:

    atsakymas i \"BC00 2011-02-17 11:45:06\"
    \"istorją\" , \"Kartu su Peter radiatoriumi, sudarytą iš 2 atskirų aliuminio masyvų, pirkėjas komplekte ras specialų PCI lizdo tvirtinimo mechanizmą, kuris leis prie radiatoriaus pritvirtinti 2x 120mm arba 140mm ventiliatorius.\"
    kituose straipsniuose, kur sulietuvinama angliski zodziai, pasidaro neaisku. nepuosia tokios smulkmenos tikrai. jei jau nesivercia, tai nesivercia, palikt angliskai itariu daug geriau but

  9. BC00 parašė:

    Ir kas cia blogai su siuo sakiniu?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.