„Oppo“ ir „OnePlus“ oficialiai neigia gandus apie pasitraukimą iš Europos

Pasirodė gandai, kad „Oppo“ ir „OnePlus“ traukiasi iš pagrindinių Europos rinkų, įskaitant Jungtinę Karalystę, Vokietiją, Nyderlandus ir Prancūziją. „OnePlus“ atstovai greitai paneigė šiuos gandus, o vėliau tą patį padarė ir „Oppo“. Abi kompanijos paskelbė oficialius pareiškimus apie savo bendrovių atsidavimą Europos rinkoms.

„OnePlus“ pasaulinių ryšių su visuomene vadovas James Patterson žiniasklaidai sakė:

„OnePlus“ nesitrauks iš Europos ir Jungtinės Karalystės ir išlaikys stabilią veiklą vietos rinkose. Bendrovė „OnePlus“ ir toliau investuos Europoje ir teiks daugiau novatoriškų produktų bei sprendimų savo naudotojams.

„Oppo“ ES atstovas spaudai sakė, kad bendrovė turi didelių planų 2023 m. ir yra įsipareigojusi visoms esamoms Europos rinkoms.

Puikiai pradėjome 2023 m., sėkmingai pristatydami keletą produktų Europoje, ir turime eilę būsimų produktų likusiems metams. Kaip visada, „Oppo“ ir toliau teiks daugiau novatoriškų produktų ir geriausią savo klasėje aptarnavimą naudotojams.

Neseniai „OnePlus“ pristatė savo flagmaną „OnePlus 11“, kuris yra tikrai geras telefonas. Praėjusią savaitę buvo anonsuotas „Oppo Find X6 Pro“ su trimis pagrindinėmis kameromis, tačiau jis prieinamas tik Kinijoje, todėl „Find N2 Flip“ lieka vienintelis flagmanų lygio „Oppo“ išmanusis telefonas Europoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.