Pastebėtos i9-10900, i7-10700K ir i7-10700 procesorių kainos

Pas vieną iš Kanados mažmenininkų pastebėtos būsimų „Intel“ procesorių kainos. Atskleistos kainos nėra oficialios, tad jas reikia vertinti atsargiai, bet jei jos yra bent apytiksliai tikros, galime susidaryti bendrą vaizdą, kas mūsų laukia.

„Core i9-10900“ procesoriaus su 10 branduolių ir 20 gijų kaina yra 679 CAD. Jei konvertuotume į eurus ir pridėtume PVM gauname ~541 € sumą. Kanadoje PVM kainoje nenurodomas, taip pat kaip JAV. „Core i7-10700K“ procesoriaus kaina yra 585 CAD, tai maždaug turėtų būti 467 €. Kitas i7-10700 procesorius turi 506 CAD kainą, o tai maždaug būtų 403 €.

Šios kainos atrodo visai tikėtinos ir labai nestebina, nes „Intel“ tikrai nesiruošia pigiai pardavinėti savo procesorių. Reikia suprasti, kad kiekviename regione kainos irgi gali skirtis ir pas mus kainos gali būti tiek mažesnės, tiek didesnės.

Galimos „Comet Lake-S“ procesorių kainos:

  • „Core i9-10900“ – 541 €
  • „Core i7-10700K“ – 467 €
  • „Core i7-10700“ – 403 €

8 Komentarai

  1. adex parašė:

    as esu isitikines jog 10900k vis dar islaikys sub-pitsoto usd kainas na ir bus greiciausiai 499$ (oficialiai), nematau jokiu priezasciu kodel kaina turetu buti didesne… juk netgi i9-10900X yra 599.99 usd

    • kernelis parašė:

      Nezinau, kiek jis kainuos Amerikoj, bet as esu isitikines, kad Lietuvoj jo be 650EUR nepaimsi 😀

      • adex parašė:

        nu cia jau ne tame esme, yra tokia kaip worldwide MSRP kaina pirmiausiai pagal kuria ir reikia kalbeti kalbant apie kainas, o jau paskiau kur kokie pvm, muitai, pasiulos/paklausos itaka ar tiekimas i zimbabves dziungles atsieina jau kiti kaina itakojantys dalykai. o turint omenyje padeti su lt kainomis tai turbut spes ir kita serija isleisti iki kol nusistoves, o jos tikrai bus nemazos vien del nepakankamo tiekimo, nes tuos procesorius sluote sluos is pradziu

  2. BC00 parašė:

    Imant už gryną pinigą CAD kainas šviečiasi į 599 🙂

  3. Ambient parašė:

    „….nes tuos procesorius sluote sluos is pradziu“ :DD sugrysk i realybe zmogau.. https://www.amazon.com/Best-Sellers-Computers-Accessories-Computer-CPU-Processors/zgbs/pc/229189 pvz Vokietijoje situacija dar baisesne intel atzvilgiu, viska ka jie daro tik i baltus kompus kisa ta savo atgyvena 14 nm (gaila, kad komentuose negalima pliuso zenglo uzdet nes prie 14 ju turetu buti bent 10) su belekokiu TDP, o siaip asta lavista..

    • adex parašė:

      zinau as tuos bestsellerius bet gal prisimink 8000-9000 serijos deficitus kai nespejo ju gamint kaip pirko del ko ir kainos nezmoniskos buvo toli grazu nuo MSRP… butu ir daugiau pardave tik va kad gaminti nespejo, ir visa tai del to jog buvo pertvarkyta serijos linupas, gauta daugiau coru uz ta pacia kaina kas ir itakojo pardavimus, nes atsirado poreikis pagaliau naujintis i kazka nuo tos uzkeiktos 4 coru ilgametes stagnacijos. tu gal ir zinai kokia ta realybe bet didzioji dauguma perka tuos cpu zalio supratimo neturedami, o pardavejai turi labai gera intelio ,,marketingini supratima“ juos pardavineti. dabar vel situacija kartosis, kad gaunama daugiau uz ta pacia kaina, o kai kuriems zmonems nors ir kuola ant galvos tasyk tuos pliusus prie 14 nm dedamas, jiems vistiek ,,intel geriau“, ,,amd kaista“ ir ,,amd labai daug elektros ryja“

    • kernelis parašė:

      Nebuciau toks tikras. Vienas dalykas, po naujo produkto isleidimo visada buna spike’as pardavimuose – as ne ekonomistas, bet tai principe vos ne desnis kiek zinau. O kitas dalykas, tas HT ijungimas priduos tikrai nemazai, ypac i5’tiems. Toks kaip 10400F, jeigu kaina nebus nesamoninga, gali buti gana populiarius. O trecias dalykas, duodu 99%, kad techtuberiai situos CPU vos ne konsensusu priims best gaming CPUs. i7’tu kainos bus isvartytos kaip „labai geros“, nes tai mazdaug 9900K tik daug pigiau. As manau sita karta bus perkama gan gerai.

      Esminis klausimas ar Intel gales pasiulyti reikiamus kiekius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.