„Polaris“ vaizdo plokštės gali būti išleidžiamos „Computex“ parodoje

AMD pradėjo siuntinėti kvietimus į renginį „Computex 2016“ parodoje birželio 1 dieną. Šio renginio metu AMD žada atskleisti daug informacijos apie 2016 metų produktus ir nors kvietime neminimas „Polaris“ išleidimas, bet manoma, kad tai gali būti naujos architektūros pristatymas.

Pačiame pakvietime užsimenama tik apie APU procesorių oficialų išleidimą, todėl šimtaprocentinių garantijų, kad birželio pirmą dieną bus oficialiai išleidžiamos ir „Polaris“ vaizdo plokštės niekas neduoda.

Priminsime, kad gegužės mėnesį AMD ruošia porą renginių, kurių metu žada šnekėti apie „Polaris“ architektūrą. Tikėkimės, kad viename iš jų sužinosime kada galime tikėtis ir šių vaizdo plokščių pristatymo.

amd-event

3 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Prieš porą dienų išleistose AMD nešiojamų kompiuterių m400 serijos lentelėse vietos naujiems mobiliems GPU paliktos gana aiškiai. R9 480 ir 480x skirta mažesniam Poliaris 11, o Poliaris 10 bus R9 490 ir 490x. Bet visiems įdomiau informacija apie staliniams kompiuteriams skirtų naujų GPU greitį, kainą ir išleidimo datą. Norėtųsi, kad AMD su tuo nelauktų, ir jau pradėtų reklamuoti/pristatinėti pavyzdžius.

  2. koloniukas parašė:

    Prisireklamavo 😀 lauksim vega 🙂

  1. 2016-05-20

    […] seniau rašėme, kad AMD tikriausiai surengs spaudos konferenciją birželio pirmą dieną „Computex“ parodoje. […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.