„PowerColor“ pardavė RX 6700 XT su nenuplėštomis plėvelėmis ant termo juostų

Sunku patikėti, bet gali būti ir taip. Kažkas „PowerColor“ gamykloje padarė didelę klaidą surenkant „Radeon RX 6700 XT“ vaizdo plokštę, nes užmiršo nuplėšti plėveles nuo termo juostelių, kurios aušina atmintį ir maitinimo grandinę. Kiek keista, kad tokia vaizdo plokštė paskui praėjo visas kokybės inspekcijas, nes mėlynos plėvelės matėsi akivaizdžiai.

Pirkėjas, gavęs RX 6700 XT, būtent ir pastebėjo mėlynas plėveles, kyšančias iš po radiatoriaus ir nusprendė vaizdo plokštę išardyti. Tada pamatė, kad ant termo juostelių paliktos apsauginės plėvelės. Vaizdo plokštę su tokia keista problema būtų buvę galima grąžinti į garantinį servisą, bet tada jos tektų laukti ilgą laiką. Nežinia kaip „PowerColor“ reaguoja į tokį vaizdo plokštės išardymą, nes gamintojai, dažniausiai, tai laiko garantinių sąlygų pažeidimu.

Radiatorių su tokiomis plėvelėmis „PowerColor“ siunčia aušintuvo gamintojas, paskui jas reikia nuimti surinkimo metu, bet kažkas užmiršo tai padaryti. Gali būti, kad tokių vaizdo plokščių su plėvelėmis ant termo juostelių yra ne viena, o daug didesnis kiekis. Vaizdo plokštei su juostelėmis ant termo juostelių gali perkaisti atmintis ir maitinimo grandinė, tad ilgainiui tai gali privesti prie gedimo.

3 Komentarai

  1. adex parašė:

    dabar prisipazinkite kas esate bent karta cpu ausintuva su plevele uzdeja? 😀 man teke viena karta, uzdejau ant termokoses ir jau tvirtint ruosiausi, ziuriu kad kyso svetimkunis 😀

  2. BC00 parašė:

    Nu nėra taip pasisekę 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.