Pristatoma milžiniškos talpos išorinė baterija

Tai, ką siūlo „Oscal PowerMax 3600“, galime vadinti galybe „powerbankų“ (jeigu tiksliau, šimtu 10000 mAh talpos išorinių baterijų) sujungtų į vieną bendrą milžinišką bateriją, į kurią galima jungti standartinius 230 V kintamosios srovės prietaisus.

Baterija savyje talpina 3,6 kWh galios. To pakanka dešimčiai valandų žaidimo vidutinės klasės kompiuteriu ar iki 100 Km įveikimo nedidelės galios elektriniu paspirtuku. Baterijos talpa gali būti išplėsta tokios pat galios papildomais moduliais ir pasiekti net iki 57,6 kWh talpą, tiesa tam reikėtų net 15 papildomų modulių.

„Oscal PowerMax 3600“ prijungtiems įrenginiams gali atiduoti iki 3600 W galios srovę. Jame randami keturi 230 V kištukai, taip pat šūsnis įvairių nuolatinės srovės išvesčių, tokių kaip USB-A, USB-C, ar automobilinis pridegiklis.

Prijungta prie 230 V tinklo baterija užsipildo greičiau nei per dvi valandas, o gavus pastiprinimo iš saulės modulio, įkrovimo trukmė sumažėja iki 1,2 valandos. Konstrukcinis baterijos tarnavimo laikas – 3500 ciklų, išlaikant 80% pradinės talpos.

Tai yra pirmasis tokio tipo prietaisas pasaulyje, turintis apsaugą nuo smūgių. Gamintojas deklaruoja, kad baterijai nėra baisus aukštis iki 0,8 m. Baterijos būsena matoma telefono aplikacijoje, kuri veikia „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ ryšio pagalba.

Prietaisas orientuotas į elektrą prarandančius netikėtai (nutrūkęs tiekimas, išsikrovęs elektromobilis), tiek nuo jos atsiribojusius planuotai (turistai, dirbantieji specifinius darbus). „IndieGoGo“ platformoje debiutuojantis produktas pareikalaus bent 1799 JAV dolerių investicijų, tačiau norintys papildomų priedų, tokių kaip papildomi moduliai ar saulės baterija, turės išleisti daugiau.

3 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Kaip tampomam kaupikliui (44+kg), gal ir neblogai. Su LFP ir daug krovimo ratų, toks gaunasi daiktas ir pastoviam naudojimui namuose, bet dar ir išvykoms. Nes vien išvykoms- jau turbūt geriau dėti NMC celes, kad sumažint svorį.

  2. Szaroo parašė:

    Jeigu nereikia ratukų, tai yra server rack formato baterijos, už tą pačią kainą 5-6kwh. Reik dar krovimui inverterio aišku, bet jei darytis iš kelių modulių vis tiek pigiau per kwh.

    • neblogai parašė:

      YT rodo, kad mažų talpų- gal net pigiau pirkti iškart pagamintą; o talpoms didėjant- daug pigiau yra susirinkti net ne iš baterijų, o iš celių+baterijos valdymo sistemos+ keitiklio. Čia jei viską kur rūsy ant lentynų surinkti, nes jei nešiotis- tai reiks bent jau surišti viską į vieną bloką. Aišku, estetikos, saugumo, apsaugos nuo pažeidimų/vandens prasme gamyklinė nešiojama baterija bus nepalyginamai rimčiau. Bet kita vertus, paties susirinktoje galima taisyti ir keisti kas sugenda, kaip AK.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.