„Quantum Break“ – pirmas vien DirectX 12 naudosiantis žaidimas (Atnaujinta)

Žaidėjai su nekantrumu laukia DirectX 12 palaikančių žaidimų, o atrodo, pirmuoju tokiu kūriniu taps „Quantum Break“ , kuris palaikys DirectX 12 nuo pirmos dienos. Prie rekomenduojamų sistemos reikalavimų randame GTX 980 Ti ir R9 Fury X vaizdo plokštes.

Minimalūs „Quantum Break“ sisteminiai reikalavimai atrodo ne tokie bauginantys: reikės vidutinės spartos vaizdo plokštės (GTX 760 ar R7 260X) bei nieko neišsiskiriančio procesoriaus. Įdomu, kad net prie minimalių reikalavimų randame „Windows 10“ operacinę sistemą, o tai reiškia ne ką kitą, kad šis žaidimas palaikys tik DirectX 12 API.

Rekomenduojami sisteminiai reikalavimai atrodo tikrai solidžiai. Norint mėgautis žaidimu reikės i7-4790 procesoriaus bei itin brangios vaizdo plokštės – GTX 980 Ti ar R9 Fury X, taip pat rekomenduojama net 16 GB operatyviosios atminties bei žinoma „Windows 10“ operacinė sistema.

„Quantum Break“ pristatymas įvyks dar ne taip greitai – balandžio 5 dieną. Žaidimas bus prieinamas tik „Xbox One“ ir asmeninių kompiuterių platformoms. Dabar iš anksto užsisakę „Xbox One“ žaidimo versiją nemokamai gaus žaidimą ir asmeniniui kompiuteriui, o visos šios akcijos sąlygos čia.

 

Atnaujinimas:

Pasirodė naujesnė informacija su žaidimui rekomenduojama aparatine įranga. Galime teigti, kad visi buvo išgąsdinti beveik be reikalo. Su atnaujintais sisteminiais reikalavimais įnešta daugiau aiškumo. Seniau paskelbti rekomenduojami sistemos reikalavimai yra norintiems žaidime naudoti ultra nustatymus. Tikrieji rekomenduojami sistemos reikalavimai nelabai skiriasi nuo kitų žaidimų. Norint „Quantum Break“ žaidime matyti įgalintus solidžius efektus reikės i5-4690 procesoriaus bei GTX 970 ar R9 390 vaizdo plokštės.

11 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Pff, juokas čia tokie reikalavimai. Ane, Koloniuk? 🙂

  2. TavoMama parašė:

    Nieks dejavu nejaučia? Kaip MS bandė Vista populiarint su Halo?

  3. IFeelYou parašė:

    Microsoft jaučiu turi savo Windows 10 propagandos padalinį, nes tokio prievartinio kišimo jau senai nepamenu. Apple jaučiu atsilieka su savo iOS atnaujinimais.

  4. Guja parašė:

    Su senu procesorium Intel Q9400 COERE2QUD 2.66Hz ir 4GB RAM 1333,ir su MSI GTX 970 4GB GAMING,monitorius 1680×1080-GAL kiek dar paveš..?Pvz.Assassin’s Creed® Syndicate VEIKĖ ant kiek didesnių,nei vidutinių nustatymų.Gelbėjo 4GB vaizdo kortos.Nes su GTX570 1GB-JAU ant mažiausiu nustatymu lagino baisiai.Reikalavo minimum 2GB vaizdo atminties..

  5. SarzzeR parašė:

    Įdomu kas čia gausis. 🙂

  6. Maariux parašė:

    Intel Core i7 4790, 4GHz or AMD equivalent
    Kas nors žino AMD analogą i7 4790 ?
    Nebent užmetė į priekį Zen, kai geimas bus apdulkėjęs.

  7. ZeroFM parašė:

    IFEELYou *
    Nesijuok per anksti nes crossfire supportas Š manau tikrai bus , tas pats ir dvigalvėm vga galioja 😛

  8. IFeelYou parašė:

    Kodėl taip manai? DirectX12 esminis dalykas ir yra žymiai geresnis multi-gpu palaikymas, jau nekalbu kad bus galima jungti nVidia ir AMD plokštes kartu. Aišku viskas priklausys nuo to kaip kompanijos pasistengs su draiveriais ir ar neblokuos tokio jungimo per draiverius.

    Šiaip specialiai pabandžiau atisiųsti krūvą žaidimų, kurių nei žaisiu nei ką – puikiai veikė, puikiai scalino. Vienintelis kuris nepalaikė CFX tai StarCraft II, bet jam jo nelabai ir reikia. Gal būt dar nepalaikytų ir seni žaidimai (DirectX9), bet tokiems crossfire ir nereikia.

    Aišku žiūrėsiu kaip bus su 4 GPU 🙂

  9. koloniukas parašė:

    Problemų nebus, paleisime 1600 core 😀

  10. Stipena parašė:

    Kadangi žaidimas eis spėju tik per Windows 10 Store, tai nusiteikit blogiausiam.

  11. vacoum parašė:

    keista kad niekas nepaduoda i teisma ur dirbtini windows 10 stumima. Turiu darbe, tas start mygtukas gerai, bet siaip 8.1 man turi daugiau pliusu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.