„Radeon RX 6750 GRE“ bus tik paspartinta RX 6700 10 GB

AMD ruošiasi išleisti naują „Radeon“ vaizdo plokštę, specialiai pritaikytą biudžetiniams žaidėjams. Ši plokštė, žinoma kaip RX 6750 GRE (Golden Rabbit Edition), eina panašiu keliu kaip ir RX 7900 GRE, kuri buvo, pirmiausia skirta Kinijos rinkai, o kitur buvo siūloma tik su surinktais kompiuteriais.

Remiantis pranešimu, šiame naujame modelyje kaip pagrindas bus naudojamas RX 6700 modelis, tačiau bus panaudotas didesnis dažnis. Šia informacija „Twitter/X“ tinkle pasidalijo Hoang Anh Phu, kuris garsėja tuo, kad vienas pirmųjų dalijasi informacija apie AMD išleidžiamus modelius, ypač daug dėmesio skirdamas Azijos rinkai pristatomai techninei įrangai, įskaitant tariamą RX 6750 GRE. Iš esmės RX 6700 GRE būtų naudojamas „Navi 22“ grafikos procesorius su 2304 branduoliais ir neįprasta 10 GB GDDR6 atminties konfigūracija, naudojančia 160 bitų magistralę.

Šiuo metu dar neaišku, kada RX 6750 GRE bus pristatyta ir kodėl jai suteiktas „XX50“ pavadinimas. Jei AMD nuspręs išleisti šį modelį daugiau rinkų, tai gali sukelti painiavą tarp žaidėjų dėl „Navi 22“ konfigūracijų mišinio. Tačiau, atsižvelgiant į ribotą originaliojo RX 6700 (XL) išleidimo apimtį, tikėtina, kad naujasis GRE modelis vėl bus skirtas daugiausia Kinijos „pasidaryk pats“ rinkai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.