„Raijintek“ debiutuoja su trimis, piniginei patraukliais, aušintuvais

„Cooler Master“ ir „Xigmatek“ pristato naują pardavimų ženklą – „Raijintek“. Po jo palaiminimu šiandien buvo pristatyti Vokietioje sukurti ir Taivane pagaminti trys CPU aušintuvai, kuriems buvo suteikti iš Senovės Graikijos kilę vardai: „Aidos“, „Themis“ ir „Ereboss“.

Nuolankumo ir kuklumo deivė „Aidos“ naudoja CPU Direct Contact (C.D.C) technologiją, keturis 6 mm. diametro karščio vamzdelius bei 92 mm. ventiliatorių. Pastarasis valdomas PWM signalu, sukimosi diapazonas kinta tarp 1000 – 2400 RPM, o guoliai sertifikuoti 40 000 valandų darbui. Radiatorius pasižymi labai nedideliais išmatavimais (95 x 55 x 136), todėl idealiai tinka net patiems kompaktiškiausiems korpusams. Rekomenduojama kaina – 17 eurų.

„Themis“ vardu pavadintas aušintuvas turi išorinių panašumų į mažesnįjį „Aidos“, tačiau vietoj keturių 6 mm. vamzdelių naudoja tris 8 mm. Aukštis padidėjęs iki 157 mm., o 92 mm. ventiliatorių keičia 120 mm. įrenginys (1000 – 1800 RPM). Rekomenduojama kaina – 24 eurai.

„Ereboss“ – „Raijintek“ flagmanas – skirtingai nei mažesnieji gaminiai nenaudoja  C.D.C technologijos, ir turi šešis 6 mm. karščio vamzdelius. Vien radiatoriaus svoris siekia 808 gramus. „Ereboss“ kompletuojamas su itin plonu (13 mm.) ventiliatoriumi, kurio sūkiai kinta 1100 – 1650 RPM ribose. Rekomenduojama kaina – 40 eurų.

Visi trys aušintuvai palaiko naujausius „Intel“ ir AMD lizdus, įskaitant LGA1150, LGA2011 bei AM3+ ir FM2.

4 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Kazkaip slabnas tas fan ant paskutinio atrodo 🙂

  2. BC00 parašė:

    Prolimatech Slim Vortex 14 koncepcija, – atrodo tikrai nemažai žadančiai.

  3. Atavar parašė:

    Nu nzn nzn… labai jau slabnas atakos kampas. CFM bus gal ir nemazas(kas aktualu korpusu ventiliatoriams), bet bus mazas slegis. O dideliems radiatoriams, kaip tik aktualesnis sudaromas slegis, kad gautusi geras papuciamumas tarp radiatoriaus ploksteliu. Na siuo atveju matosi, jog gan nemazi tarpai tarp ploksteliu palikti… gal ir uzteks. Bet keistas sprendimas anyway

  4. BC00 parašė:

    67 CFM ir ~1.7 spaudimas, – pakankamai normalu, ypač kai tokiems tarpams nereik didelio slėgio. Bet kokiu atveju turbūt patikrinsim šitą brandą:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.