RapidShare ketina visiškai atsikratyti piratinių failų

Viena iš populiariausių pasaulyje failų talpyklų RapidShare oficialiai pranešė, kad jos politika nelegalių failų atžvilgiu labai pasikeitė ir ji kviečia autorinių teisių savininkus bendradarbiauti. Taip kompanija, matyt, tikisi gauti papildomų pajamų.

RapidShare patvirtino, kad ir toliau aktyviai blokuos neleistiną medžiagą savo serveriuose. Žmonės, kurie užsuks į jau ištrintą failo nuorodą, bus nukreipiami į tinklapį, kuriame bus siūloma įsigyti originalų albumą, filmą ar žaidimą. Kompanija taip pat primygtinai siūlo autorinių teisių savininkus bendradarbiauti, nes taip kompanija bandančius neleistinai parsisiųsti failus vartotojus ragins įsigyti legalią medžiagą.

Kaip žinia, RapidShare per vieną dieną aplanko keletas milijonų lankytojų, tad galimas daiktas, jog kompanija kiek padidintų pramogų verslo atstovų pajamas. „Susiimti“ prieš nelegalią medžiagą kompaniją privertė du pralaimėti teismai 2009 ir 2010 metais, kai kompanijai teko pašalinti daugybe muzikos įrašų ir knygų.

8 Komentarai

  1. crooked parašė:

    tai kas naudos ju paslaugas daugiau jai ne piratai? kacia desi viena nuotrauka kuria gali per skype persiust? isvis puse interneto ant piratavimo pamatu tik ir gyvena, pasispardys truputi ir grysh prie senos politikos

  2. Vytautas parašė:

    Ir gerai, leis pasireikšt tokiems kaip mediafire ar 4shared. Rapidshare jei premium neturi tai nieko gero.

  3. Ambient parašė:

    Rapidshare tada mirs.

  4. neworld parašė:

    Ar ne pigiau būtų tiesiog užsidaryti? Net legalius failus daug patogiau dalintis torentais.

  5. cepukas parašė:

    as bandau numest 50kg svorio 😀

  6. crooked parašė:

    tai neblogai sveri tesliau tu 🙂

  7. developeris parašė:

    RapidShare ketina visiškai atsikratyti piratinių failų ir lankytoju 😀 , taip reiktu pavadint naujiena 😀 ta lankomuma taigi is to ir gauna tas rapidshare , kad piratai uzverte ja visokiu geriu buvo 🙂

  8. Beady parašė:

    man idomu kaip jie filtruos tuos piratinius failus viska kelia raruose o rar faila gali uzvadinti kaip nori, o raro turini irgi gali pervadinti kaip nori, o per diena ten failu srautas nezmoniksas kiekviena faila tikrai jie nepatikrins. Beto yra pilna ir geresniu failu talpinimo svetainiu kaip mediafire, megaupload ir t.t.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.