Referencinio dizaino RTX 2080 Ti su dviem ventiliatoriais

Seniau buvo kalbų, kad referencinio dizaino „nVidia“ vaizdo plokštės, dar žinomos kaip „Founders Edtition“, gali turėti kitokį aušinimo dizainą nei esame įpratę. Panašu, kad tie gandai yra tiesa, bent taip mus verčia tikėti atsiradusi nauja vizualizacija.

Iki šiol „nVidia“ „Founders „Edition“ naudodavo vieną ventiliatorių, kuris karšta orą pūsdavo pro radiatorių lauk iš korpuso. Toks aušinimas nėra nei pats efektyviausias, nei pats tyliausias, bet karštą vaizdo plokštės generuojamą orą pašalina iš korpuso vidaus. Laisvo oro aušintuvai yra efektyvesni ir tylesni, bet karštas oras lieka korpuse, ar bent didžioji dalis karšto oro. Neaišku, kiek geras bus naujas dviejų ventiliatorių aušinimo sprendimas ant RTX 2080 Ti, bet jei jis bus vykęs, tai „nVidia“ kūrinys pakenks jos partnerių pardavimams. „Founders Edition“ vaizdo plokštes „nVidia“ pardavinės savoje svetainėje.

9 Komentarai

  1. svabas parašė:

    „nVidia“ kūrinys nepakenks jos partneriams, nes bus premium price

  2. svabas parašė:

    ir atrodo nebus visokių pigių RGB blizgučių, solidžiai atrodys pagal vaizdą

  3. Povilas parašė:

    Tai nvidia konkuruos su partneriais, gal i nauda 🙂 Bet jei taip atrodys, tai i want it. O reference budavo pirkti lietuvoje, ar tik is nvidia?

    p.s jei pirko gtx1080ti uz 800-900€, tai 1k nebus problema susimoket.

  4. Daimonass parašė:

    Raminkites.. Parodė kampą aušinimo, o jau stovi pas jus..

  5. Povilas parašė:

    Today is a Green Day 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.