RIM išleis telefoną be QWERTY klaviatūros

Kanados kompanija RIM, puikiai žinoma BlackBerry telefonų šeima, ruošiasi papildyti mobiliųjų telefonų serija Curve keliais naujais nariais. Norite tikėkite, norite ne, tačiau žadamas modelis be QWERTY klaviatūros, kuri yra vienas pagrindinių privalumų BlackBerry gerbėjams.

Naujasis BlackBerry Curve bus pristatytas su lietimui jautriu ekranu ir bus konkurentas daugybei šiuo metu prekyboje esančių tokio tipo telefonų. Malibu, toks jo kodinis pavadinimas, turės CDMA palaikymą, 3.25 colių dydžio ekraną, 5 megapikselių kamerą, kuri galės įrašinėti 720p kokybės įrašus, 512MB operatyviosios atminties, microSD kortelių jungtį.

Išmanusis telefonas bus aprūpintas WiFi, Bluetooth bevieliais ryšiais, A-GPS navigacija, NFC, microUSB jungtimi. Naujasis BlackBerry telefonas prekyboje turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje arba 2012 pradžioje, taigi jo palaukti dar reikės gana ilgokai.

9 Komentarai

  1. cepukas parašė:

    turiu as ta blackberry,nu nepatinka jis man ir nezinau,kaip rim gali uzkovot vieta sau rinkoje,man tas ju os visiskas ga…d..ys

  2. SB parašė:

    Teko ir man minkyt BlackBerry. Ju naujausias ir galingiausias modelis ne tai, kad bloga OS turi, bet pats telefonas toks letas, kaip mano HTC Hero senolis. T.y pirk flagmana BlackBerry, tai gausi 1 metu senumo apartine iranga. Nesamones kazkokios.

  3. Pasisiauses parašė:

    Tai kad yra jau Blackberry Storm ne qwerry ir dar torch berods be qwerry

  4. SB parašė:

    Pasisiauses>Tavo tiesa. Neiznau, ne as naujiena rasiau, nezinau, ka autorius omenyje turejo. Galbut tik tai, kad tai dar vienas be klaviaturos BlackBerry, kuris papildys mazas gretas tokiu telefonu RIM puseje.

  5. Pasisiauses parašė:

    Manau, kad turėjo omeny būtent tai, kad neva pirmasis Blackberry be QWERTY.
    nieko baisaus, visi klysta. tik manau, kad prieš rašant reikėtų pasitikrinti faktus 🙂

  6. ZigZag parašė:

    Ką rašė šaltinyje, tą ir čia parašiau. O mintis ta, kad dar vienas labai retas atvejis, kad be klavos blackberry

  7. Pasisiauses parašė:

    O tai kas čia per šaltinis? 😀
    Jaučiu, kad koks nors lietuviškas saitas… 😀

  8. ZigZag parašė:

    Blogai jauti. Ir išvis matau, kad rašai tik, kad prisikabint, nors ir supratai viską. O su tokiais žmonėmis neturiu apie ką diskutuot.

  9. cobriux parašė:

    Mano manymu tureta omenyje kad isleis curve be qwerty,nes siaip visi curve buna su qwerty.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.