RTX 3080 20 GB išleidimas turėtų įvykti gruodžio mėnesį

Panašu, kad NVIDIA tenka savo „Ampere“ produktų išleidimo planus keisti dar kartą. „Videocardz“ teigia gavę informacijos, kad RTX 3080 vaizdo plokštės su 20 GB atminties bus išleidžiamos kažkada gruodžio mėnesį, o RTX 3070 su 16 GB atminties irgi pasirodys tą patį mėnesį.

Panašu, kad taip pat buvo atsisakyta planų išleisti RTX 3070 Ti su 6144 CUDA branduoliais ir 16 GB vRAM, nes tam reikalingas pilnai įgalintas GA104 grafikos procesorius. Labai tikėtina, kad sveikų lustų kiekis esamu metu yra tiesiog per mažas ir toks modelis dabar nėra galimas. Būtent dėl to papildomos atminties bus pridėta RTX 3070 vaizdo plokštėms, kurios turi kiek apkarpytą grafikos procesorių. Pilnai įgalintas GA104 lustas pasirodys nebent vėliau, tarkime, su „Super“ atnaujinimu.

Pasikeitimai palietė ir vidutinės spartos RTX 3060 Ti. Teigiama, kad dabar šių vaizdo plokščių išleidimas planuojamas lapkričio viduryje. Panašiu metu turėtų pasirodyti ir pirmieji RDNA 2 produktai. Pagal naujausią informaciją, AMD iš „Nav 21“ lusto žada padaryti tris modelius su 16 GB vRAM.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.