Rugsėjo 1 d. „Intel“ pristatys dar daugiau „Skylake-S“ procesorių

Rugsėjo pirmąją sulauksime „Skylake-S“ procesorių šeimos papildymo. „Intel“ dabar pardavinėja tik du atrakintą daugiklį turinčius „Skylake-S“ procesorius, pasirodžius naujiems modeliams sau tinkamą naujausios kartos procesorių galės išsirinkti kone kiekvienas.

Su būsima išleidimo banga sulauksime aštuonių naujų „Skylake-S“ procesorių, kurie turės Core i5 ir Core i7 ženklinimą. Naujieji procesoriai neturi atrakinto daugiklio, o jų TDP reitingas yra kuklesnis. Standartiniai modeliai turi 65 W TDP reitingą, o į energetinį efektyvumą orientuoti tik 35 W TDP. Visi Core i5 ir Core i7 procesoriai turi po 4 fizinius branduolius, o Core i7 kaip įprasta pasižymi Hyper-Threading technologija ir geba dirbti aštuoniomis gijomis. Šie procesoriai parduotuvėse pasirodys artimiausiu metu.

Laukiantys silpnesnių „Skylake-S“ procesorių turės dar palūkėti, nes Core i3 bei „Pentium“ mus pasieks kažkada ateityje. Kaip buvo ir seniau Core i3 ir „Pentium“  procesoriai turės tik po du fizinius branduolius, bet Core i3 modeliai gaus Hyper-Threading technologiją, kas leis jiems darbuotis keturiomis gijomis. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.