„Samsung“ atskleidė „Pro Endurance“ microSD atminties korteles su labai dideliu ištvermės reitingu

„Samsung“ pristatė naują microSD kortelių seriją, optimizuotą vaizdo įrašams iki 4K raiškos įrašyti. Jos priklauso „Pro Endurance“ serijai ir yra skirtos „griežtiems stebėjimo kamerų, prietaisų skydelių kamerų, durų skambučių kamerų, kūno kamerų ir kt. reikalavimams“. Oficialiame pranešime teigiama, kad kortelė gali įrašinėti be pertraukos 16 metų, jei pagrindinis įrenginys sugeba pakankamai greitai įrašinėti turinį.

„Samsung Pro Endurance“ su specialia NAND flash atmintimi gali tarnauti tiek pat laiko, kiek 33 tipinės į greitį orientuotos kortelės, t. y. „Evo Plus“ serijos kortelės. Skaitymo greitis siekia iki 100 MB/s, o rašymo – iki 40 MB/s, priklausomai nuo talpos. Kortelės priskiriamos 10 klasei su U3 (UHS Speed Class 3) ir V30 (Video Speed Class 30) klasėmis, tačiau vėlgi – tik konkrečios versijos. Kortelės yra keturių dydžių – 32 ir 64 GB (microSDHC), 128 ir 256 GB (microSDXC), o kiekvienos talpos ištvermė skiriasi, tačiau visų keturių ištvermė siekia tūkstančius valandų.

Be įprastos apsaugos nuo vandens, magnetų ir rentgeno spindulių „Pro Endurance“ kortelei „Samsung“ pritaikė papildomų saugos priemonių – ji vadinama šešiabriaune apsauga ir taip pat saugo kortelę nuo susidėvėjimo ir kritimo (iki 5 metrų).

Korteles jau galima įsigyti visame pasaulyje. Kainos prasideda nuo 10,99 JAV dolerių už 32 GB versiją ir baigiasi 54,99 JAV dolerių už 256 GB variantą.

3 Komentarai

  1. ojojoj parašė:

    Tik idomiai su garantija cia. Neperseniausiai pirkau Evo serija 128GB ju ta nauja ir gavau 10metu garantija, o cia produktas skirtas istvermei ir tik 5 metai garantija. Nebent garantija nelygu garantijai. Nera aisku kodel taip yra.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.