„Intel“ staliniams kompiuteriams skirtas vaizdo plokštes turėtų atskleisti gegužės pabaigoje-birželio pradžioje

Pranešama, kad „Intel“ savo partneriams dar nepatvirtino tikslios išleidimo datos, tačiau naujų vaizdo plokščių atskleidimo galima tikėtis gegužės pabaigoje-birželio pradžioje. Būtent tada turėtų būti paskelbtos dvi plokštės: „Arc A780“ ir „Arc 580“. Be to, teigiama, kad A380, kuri yra pradinio lygio produktas, pasirodys po kelių savaičių, greičiausiai liepos mėnesį.

Reikėtų pažymėti, kad tai ne išleidimo data, o laikas, kada įvyks vaizdo plokščių atskleidimas. Pardavimo embargas minimas gegužės 15 d. – birželio 30 d. intervale. Paprastai bendrovės apie savo produktus praneša likus maždaug dviem savaitėms iki jų pasirodymo parduotuvėse.

Įdomu tai, kad svetainėje pateikiama pirminė informacija apie visų trijų vaizdo plokščių kainas. Pranešama, kad „Arc A750“ kainuos 350 JAV dolerių, o A580 gali kainuoti 280 JAV dolerių. Pigiausia pranešime minima grafikos korta yra „Arc A350“, kurios kaina – 150 USD.

Nors „Intel“ dar nepatvirtino savo staliniams kompiuteriams skirtos „Arc Alchemist“ serijos, atrodo, kad dabar galima tikėtis bent 7 modelių. Į pirminį pristatymą nebus įtraukti A780, A770, A350 ir A310 modeliai. „Intel“ seniau teigė, kad staliniams kompiuteriams skirti „Alchemist“ grafikos procesoriai turėtų pasirodyti šią vasarą, tačiau tikslios pateikimo rinkai datos bendrovė taip ir nenurodė.

1 Komentaras

  1. ZeroFM parašė:

    Intel cpu + intel gpu = pzdc tavo psu ;D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.