„Samsung Galaxy S10“ turės 10 MP asmenukių kamerą

„GSMArena“ teigia gavę išskirtinės informacijos apie būsimus „Galaxy 10“ serijos telefonus, iš viso planuojami net trys modeliai: „Galaxy S10e“, „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10+“.

Telefonai turi gauti naujus „Super AMOLED“ ekranus, kurie palaikys 10 bit spalvų apdorojimą, kiek realiai tai duos naudos kol kas sunku pasakyti. Ekranuose esančiose išpjovose bus patalpinta asmenukių kamera. Jau žinoma, kad „Galaxy S10“ modeliai turės 10 MP asmenukių kamerą su OIS (Optical Image Stabilization), dvigubu pikselių autofokusu ir 4K video įrašymu. Antra kamera „Galaxy S10+“ telefone atliks erdvės gylio aptikimo funkciją.

Žadama, kad „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10+“ telefonuose esantis pirštų atspaudų skaitytuvas po ekranu bus greitesnis palyginus su tokio tipo įrenginiais dabar esančiais rinkoje. Reikia pridurti, kad šis jutiklis bus įprasto dydžio todėl užims mažai vietos ekrano apačioje.

Jau žinoma, kad „Galaxy S10+“ turės 4100 mAh bateriją ir palaikys greitą bevielį krovimą. Telefonai dar gaus ir pagerintą sulėtintą filmavimą.

Tikslios „Galaxy S10“ serijos telefonų išleidimo datos dar nėra.

32 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Nugarėlė man tai tragiškai atrodo

  2. FuZe parašė:

    Įdomu kaip su kainomis,kiek mačiau taip saldžiai, Samsung=Iphone turėtų būt?

  3. ojojoj parašė:

    As pats db audziu minti ka pasiimti. Ar S10+ (kainuos manau min.1050eur) arba Note 9 (kaina apie 780eur) arba net Note 8 (turiu galimybe gauti nauja uz 399eur). Del S10+ tai vien tik „super“ kameru ir greitesnio proco tikrai neapsimoka moketi tiek lyginant su Note 9, nes kaip zinia 5G nenusimato Europai, 4k raiskos nebus, tai manau neverta apie 300eur moket uz tai (o gal ir daugiau, nes Note 9 gali pakristi kaina dar), o jei jau bazuojuosi prie Note 9, tai pasidaro idomus variantas ir Note 8, nes skirtumas yra tikrai mazesnis lyginant su kainom, o gauni daug uz tai ir dar pvz po kokiu metu gausiu gera graza jo, nes db padeveti po tiek vaiksto. Buvau uzsikabliaves ant Iphone Xs max ir Huawei Mate 20 X, bet Iphone atveju palyginus su kitais telefonais ji pasidare mano nuomone s navarotu prasme, o Huawei to modelo nera Lietuvoj + lieva raiska + kazkokia sd kortele pas juos spec. eina (microSD neidesi) + ne ip68 + nera belaidzio krovimo + kinietis uz nekinietiska kaina 😀 o toliau ziurint, tai geru telefonu su Amoled ir kaip ir nematau, ai dar Sony kazka ruosiasi isleisti, bet kol isleis, tai ir vasara ateis…

    • xFiniti64 parašė:

      Jai tu lygini is popergalio tai kinai geriausi, bet kai paimi kina naudotis savaitei menesiui pamatai, kad tai melas. Samsungai sudas paskutinis, mano 9+ tik dabar gavo 9.0 androida, po metu laiku ! Vien delto gyvenime nebepirksiu samsungo. Procesorius ant popieriaus jega, bet realybeje apsoliuti sudo kruva is gpu puses. Kinas dar silpnesnis nes ten stokinius defultinius ir cpu korus is arm kisa, o gpu defultinei ir pas samsunga ir pas huijveju tik hujovai turi maziau ju kas leme isvis apgailetina performanca. SD koretele pas samsunga yra melas, MELAS. Isideja geriausia, samsungo is ju atstovybes, pasirodo tame telefone SD korteles kontroleris yra toks letas, kad jos irasimo ir skaitimo greitis tesiekia 20MB/s, pati kamera neleidzia 4k filmuot i sd kortele, patis zaidimai stringa, video isjos stringa. Vidines atminties greitis 400mb/s palyginimui ! Kinas hujovai isvis ne UFS atminti naudoja , o eMMC ko pasakoje pradeda degraduoti siaubingai greitis ! Realybeje nieko nera ka pirkti apart iPhone Xs seimos. Ai ir hujovai subarskines buvau galine panele, pasiemiau fena atsiklijavau nauja uzsiklijuot, ir ant batkes vietoj 4200 mAh parasyta 3950 max capacity. Cia tokie melagiai hujovai, kad sakes.

      • ojojoj parašė:

        iPhone imciau vien del OS ilgo ilgo supporto, dar del stainlees steel korpuso ir ekrano, bet kai paziuri review lyginant su Note 9, tai tie pliusiai nublanksta pries Note 9. Zodziu… dar reik mastyt ka cia paimt…

        • xFiniti64 parašė:

          kokie tie pliusai, atsilikes sudo gabals procas kur tik 5 ar 10 min gali 4k filmuoti ? Lazdele debiliska su kuria rasant nuo uzapvalintu krastu ekrano krenta? Ar isvis bandei naudotis stilusu, ant tokio mazo ekrano ir tokiu zaisliniu stilusu ? Va iphonas turi 3D spaudimo ekrana, kuris reguoja ir i jegos paspudima, ir pilna visur navarotu kaip peles desineje knopkeje, kur papildomi meniu, opsinsai atsiranda ir tt, gali youtubei paziureti 3D Touch, paskui taptik variklis, kur ne paprastas vibracinis varikliukas , elektromagnetines rites su svoriu, ir net yra klavieturu kur padaro ant ekrano kaip mechanine, ties kiekvienu meniu paspaudimu gauni atsaka, kas vapse pakeicia viso irenginio naudojima. Tai kokie tie pliusai, ai batke 4000 kuri man puse dienos laike, o Xs max, man dvi atlaiko ! Ar ekranas kuris toks meslas, kur vietoj baltos melina sviecia, kur iphono True-tone su Wide color gamut. Ant note 9 paimi nufotkini rausvus skalbimo milteliu pakelius, ir jos rodo super mega HD HD HD HD ir ORANZINIAI sviecia kaip nuo kokios radijacijos per ji ziurint, jau toks sudas. Yra ale ekrano filtras mazai melinos spalvos, tai padaro geltona kaip sisiuka 😀 ir vel viskas iskraipyta. Po Xs max, dabar paemus vel 9+ ir note 9 tai apgailetina yra, pamacius samsungo nesamones.

          • ZeroFM parašė:

            https://imgur.com/a/KprL4f3 net nėra ką lyginti battery life kaip kokios pigienos batareika …
            Kam ten kokie tai garsai ar vibracijos su kiekvienu paspaudimu nebent ant klyno laikai ir spaudai 😀

          • ojojoj parašė:

            Zinai Note 3 beveik 5 metus naudojau, tai kaip naudoti ant tokio dydzio moku, bet is esmes man jo gali ir nebuti. Gal pavyks Iphone „minusus“ sumazinti lyginant su Note 9 ilgiau paspaudynejus, bet, kad kainos skirtumas, ausiniu portas, sd kortele,dizainas tikrai nepasikeis ar atsiras, nes bent sitie dalykai man yra svarbus. Del batareikos ir ekrano, tai cia arba tavo daiktai buvo brokuoti arba su „roziniais“ akiniais i juos ziuri ir „blogai“ matai. Kiek perziurejes review ir kiek spaudynejes, tai tikrai skirtumas yra i Note 9 gerumo prasme. Pvz del batareikos laikymo: https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Note-9-Smartphone-Review.324284.0.html Laiko ant max load beveik 6h arba cia https://www.youtube.com/watch?v=LkiniAkBOyU laike 7h

            • xFiniti64 parašė:

              as turiu tiek note , tiek s9+ tai is vartotojo perspektyvos sneku, ka man rodo video dzin, nes cia sintetika tokios nebuna realybeje, nes pasinaudoji isidedi i kisene, ar stovi ant stalo, o samsungas ant androido prigrudes kruva hlamo, visa savo skina kas parazitiskai jeda batareika bunant ant stalo, ten net per prievarta igrustas yra wi fi kaskoks apsaugininkas, kuris istisai spaimina, jo isdisablint neiseina, ir dar menesinius planus siulo, ir istisai jis eda akuma, eda ir blotvairas prikistas, kur kiekvienas google servisas pakeistas samsungu, net ir bixbis prakeiktas, kuris istisai klauso, nors ir atjungi ka imanoma, ir su treciu saliu softu pripacini, ir is niekur pasiemi telefonu boom puse batareikos nera. As su foto video dirbu, o seip gali net paprasta prikola padaryt, nueik i samsunga , pasimk salika ji nufotografuok ir pridek telefona prie saliko ir palygink ar sutampa spalva ar ne ! SD korta isvis sudas, i ja kelia ant 2mB/s nes kontrolerio limitai ir interfeisai is pc, isjos iskelt vel tragedija, full hd video stringa per VLC. Nustatai filmuoti aukstesne reiska nei HD i ir neleidizia i kortele, tai kokia isjos nauda?

              • ojojoj parašė:

                o tai su nauja one ui irgi viskas taip pat liko? Jei taip zauriai yra, tai tik matau Root -> prasitrini ko nereikia ir naudojies arba isigrudi jau pagydyta Roma su nuimtai limitais ir t.t. arba Custom Rom, bet kaip taisykle jie irgi kreivi yra, tai net nzn kas geriau.

                • xFiniti64 parašė:

                  ka tas one ui, cia gi tik ui, vel skinas ant visus jau standartiniu googles ir androido programeliu skinas ant virsaus ir su 6 gb ramu, laisvu buna 300mb ! Metus laiko laukiau to 9 androido, ir ka nesugebeje jokiu problemu ispresti kaip su stereo garsekalbeis, atsiliepi ir sumaiso garso lygi ir klyke i ausi. ROOT sakai, visi nauji samsungai turi knox, ir tai uzrakintas boot loaderis, ji atsirakinant su savi imei numusi iskart garantija, iskart. Beto del to knox ir rakinto karnelio nera jokiu normaliu romu. Ir beto kas per durnas mastimas, ar tu nori kaip tikras lietuvis isigyti suda ir sude mauditis bandydamas susitvarkyti tai kas jau turejo buti padaryta? Kam tie dizaineriai ir programeriai kurie milionus uzdirba ir lupina, ne ju darbas padaryti irengini kuris tau tarnautu , o ne tu jam ? Pamastyk, ar tau samsungas moka , kad tu beta testeris, tvarkysi ju problemas ir spresi , ir ar tavo laikas toks nieko vertas praleidziant xda devloperiu forume skaitant apie nieka ? Ir bandat perfleshint kur yra rizika isvis uzbrickint ir iskart prarandant garantija ? As sitam sude pasimaudes, keleneis pas appla atrepliojau, dabar kaip jau pusmeti turiu, tai ir laikrodziai aplo, ir airpadai ir apple tv ir net kompa nusipirkau, ir applas kaip koks isganytojas, is sudo istrauke, irenginiai tiesiog man tarnauja, anei kiek nepraleidziu laiko IT supportu sau dirbdamas.

                • MMM parašė:

                  xFiniti64: po Samsungo daug kas ant Apple pereina. As tai pasibandziau Sony bei Huaweju. Bet pas Samsunga nenoriu grizti.

                • pasimetes parašė:

                  xFiniti64 kiek moka už apple reklamą ? 😀

      • MMM parašė:

        xFiniti64: o kaip tau Huawey mate 20 pro (neziurint i kaina)?

        • xFiniti64 parašė:

          Kad ju ir kaina kaip samsungo. Huawey yra melagiu kontora, gali pasigooglinti kaip jie su benchmarkais zaidzia, kaip paleidi ir jie pakeicia koda, belekokius skaiciukus parodo, o ju cpu yra defultinis armas ir gpu defultinis mali. Ant ju naujausio kirini 7nm net fot naitas ant maximaliu grafikos nustatimu neveikia, kaip kuo puikiausiai sukasi ant Snapdragon 845 10nm jau dvieju metu senumo, nes gpu puse gal 3 ar keturis kartus stipresne. Baterijos talpa meluoja pac savo seses keiciau ir vietoj parasytos deklaruojamos talpos buvo mazesne, sesuo labai skundziasi kaip ir bendradarbiai, kaip kisenei budamas lauke prie -10 tiesiog išsijunge, vel kaskas ir su hemija akumuletoriaus bus primeluota. Paskui bendradarbiui turi bet pas viena fotkina geriau zymiai, pradejo kapstytis, kad jie ir kameras kartais dedas tokias paskui kitas irgi gali pasigooglinti. Softo updeitai kaip pas samsunga, tas EMUI ar kaip jie vadina sita skina, kaip pas samsunga one ui, paskui kaip suprast ta sim tipo atminties korta, kas per nesamone, vel greiciai juokingi. Paskui pati atmintis ir ramu greitis, samsungas naudoja ufs 2.1 ant naujesniu gal 3.0 naudos. O huavejus eMMC , ir ji ziauriai degraduoja greitis, paskui telefonas stiprei suleteja ir leteja. Cia tie kinu zaidimai man nepatinka, ispradziu pigus sudeliokas bet pigus, paskui primeluoti stec, paskui apgavystes su bencmarkais reklama, tada taupimas ir ispradziu dejimas geru daliu, paskui isivazevus sudinu, o dabar kaina jau kaip samsungo. As geriau jau samsunga imciau. Nes realiai pagalvok, jie akumu nekuria ir negamina patis, cpu irgi tsmc gamina, ekranu irgi ne oledo, kameru irgi ne aisku paskui deliojo kinu kameras. Samsungas viska pac, ramus, atminti, akumus, ekranus, kameras dalinai, tai jai samsungas nusmaukt kainos nesugeba visus komponentus gamindamas pac tai kaip kinai gali, puse is samsungo pirkdami? Tai taip ir yra kaip xiomi pvz, su snapdargonu, bet tas snapdragonas isbrokintas, dalis kesho lazeriu nupjauta nes ten ant wafer kristalai brokuoti, dalis gpu unitu nupjauti, ir qualkomas uz centus parduoda, taip ir su viskuo.

          • ZeroFM parašė:

            Benchmark jie nieko nemeluoja o naudoja full power kaip ir turėtų būti nes benchmark jokio realaus naudojimo neparodo.
            Tiek fortnite tiek pubg yra kreivi žaidimai su prasta grafika skirti pasipelnyti .
            Iphone jau prie neigiamos durniuot pradeda , buvo neseniai straipsnis .
            Aš tikrai jau samsung nebepirksiu nes savo softo nesveikai prirašo , update sraigės greičiu eina . Mano pocophone 1-2mėn anksčiau gavo naujausia android nei kad draugo s9+ .
            Matosi kad abaliuką naudoja be lietuviško raidyno nerasta 😀

          • MMM parašė:

            xFiniti64: klausiau konkcreciai apie mate 20 pro. Pats turiu mate 10 pro ir zinok esu patenkintas telefu (su mazom isimtim). Tai vos ne pirmas telefas, kuri isigyciau antra karta. Dar Sony xperia patiko, bet paskui su update’u sugadino VISKA kas patiko, na debilais reikia buti, panaikinti savo paciu sukurtus pliusus.
            Ir kazkaip netikiu,kad visuose modeliuose jie deda ta pati SSD ir tuos pacius ramus (nors gal).
            Update’ai pastoviai eina, batarke ziauriai greitai kraunasi, jei ir issikrauna,tai 15 minuciu ir kokiu 30% vel turi , pusvalandis ir jau 70%. Gal tai ir drozia batarke, bet kai greitai pasikrauna, tai kazkaip net maziau atkreipi demesio.
            Girdejau daug negeru dalyku apie pigesnisu Huawejaus modelius softo prasme, bet pas save to nemaciau, toks jausmas,kad visai kitas telefas.
            Kamera irgi padore, cia darem keliones metu foto ir lyginom su praito modelio Obuoliu (tos pacios kartos telefonus), tai vietomis geriau Obuolys, vietomis geriau buvo Huaewejus. Portretus visgi geriau dare Obuolys, bet pvz filmavimas vakareliu, koncertu tai vos ne dvigubai geriau Huawejus, nesveika stabilizavimo sistema (kiti pamate video klause, ar specialiai apdorojau vaizda ant stabilizavimo), ir garsas normalus, nes konrertu metu daznai garsas toks, kad ikelto video neina klausytis, o cia ant geriausiai klausosi. Buvom sveciuose, tingejom suvedineti ilgus slaptazodziu skaicius kad jungtis prie Wifi, tai USB-C prie teliko HDMI prijungem ir streaminom vaizda kaip is kompo. Vat noreciau vos vos platesnio telefo, pvz Youtube ziureti jau sunku, jei norisi ten action baras atsirastu, tai scrollinti reikia.
            Cia ziuriu dabar mada pailgu telefu, bet jie tik kiseneje ir rankoje gerai, o jei naudotis placiau, noris platesniu. Tas poreikis atsiranda ypac kelionu metu, tada ir filma gerai lektuve paziureti (kitu atveju jau reikia maza plansete nesiotis). O cia butu platesnis vos vos, ir tos jau plansetes nereiktu.
            Ok, griztant i tema: ar MATE PRO telefuose tokia pati gelezies strategija kaip pigesniuose, nes softo prasme ir bendru problemu prasme nuo pigesniu modeliu skiriasi kaip diena nuo nakties

          • AqTrap parašė:

            Juokinga net skaityti.

    • Povilas parašė:

      O mano nuomone kad geriausias siuo metu telefonas overall yra OnePlus 6T.

    • MMM parašė:

      1000 euru us Samsunga 😀 😀 nevertas jis tiek, nes vistiek lagins

  4. ojojoj parašė:

    xFiniti64>>> na knox ir garantijos maziausiai pergyvenu, nes jau esu susidures kai reikejo ekrana keist, tai servise i jokius knox neziurejo ir pakeite (aisku nesakau, kad kita kart jei bus netikrins to). O del sude maudymosi, tai man patinka paciam kazka pakonstruoti ir isbandyti, todel i iphone labai atsargiai ziuriu. Sakau vilioja OS palaikymas, ekranas, metalinis korpusas, bet ar rysiuos pakloti 1350eur+ uz 256GB versija, tai geras klausimas….

    • xFiniti64 parašė:

      Kai reikejo keisti, ar eiti i garantija, nepameni kaip i IMEI ziurejo ? Ir ji tik rase, tai vat bent jau su s8 kai knox atsirado, cia ju pavadinimas i sauguma ale, o istikro uzrakintas bot loaderis jis skriptintas, costum romo neina ipust nei recovery, eini i samsungo puslapi ten ikali imei, uzimai ate ate garantinis, tada samsungas duoda siusti atrakinta tavo bot lauderi, va tada ji uzvleshini. O ant nauju gali buti net to neleidzia. Pamirsai procesoriu, ir jo gpu, aisku jai naudoji, man cadinius failiukus uzsilaudint tai fantastika, ar fort naita pakalt.

  5. newdiamond parašė:

    idomu kiek is cia parasiusiu gali sita telefona nusipirkti be lizingo..

  6. Atavar parašė:

    Kai kurių veikėjų komentarus skaityti – žiauriau nei girto filosofo blevyzgas bandyt išnarpliot. Mintys šokinėja, skyrybos ženklų nulis, arba bet kaip sukalti. Kažkokia minčių tryda. Smegenys per akis išvarvėjo dar pusės neįveikus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.