„Samsung“, galimai, atsisako „Note“ serijos

Anksčiau šiais metais „Samsung“ teigė, kad praleidžia „Note“ telefonų kartą, tačiau kitais metais pristatys naujus išmaniuosius iš šios šeimos. Tačiau naujausia informacija, gauta tiesiai iš Pietų Korėjos, rodo kitaip.

Panašu, kad „Samsung“ visiškai pašalino „Note“ seriją iš savo 2022 metų produktų plano, o pagrindinė to priežastis yra sulankstomi telefonai. Ir tai prasminga, kai žiūrite į statistiką. „Galaxy Note10“ ir „Note20“ serijos gavo apie 12,7 ir 9,7 mln. užsakymų atitinkamai 2019 ir 2020 m., o vien „Galaxy Z Fold“ užsakymai siekia 13 mln.

Taigi, jei „Samsung“ pastebi sulankstomų telefonų užsakymų augimą ir „Note“ pardavimų mažėjimą, logiška „Note“ seriją pakeisti „Flip“ ir „Fold“ tipo telefonais. Be to, ataskaitoje teigiama, kad „Samsung“ stabdo „Galaxy Note20“ ir „Note20 Ultra“, tačiau to galima tikėtis, nes šie du modeliai buvo išleisti daugiau nei prieš metus.

3 Komentarai

  1. Tinkinimas parašė:

    Nieko keisto – S ir Note labai supanašėjo.

  2. Raijmiss parašė:

    Pagaliau. O tai nusibodo būti antrarūšiu su premium klasės telefonu. Ir galėtų dar lietuvą įtraukti į normalių šalių sarašą, nes beta testams ir kitiems benefitams viso gero. Ir jautiesi tada kaip koks Somalio regiono gyventojas

  3. IronWolfLTU parašė:

    S21 ultra yra kaip Note serijos tel, nes turi SPen ir geriausias specifikacijas. Manau ir S22 tures atitinkama ultra modeli.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.