Samsung gali uždrausti iPhone 5 telefonus?

Tuo metu, kai naujos kartos Apple iPhone 5 pasieks Pietų Korėją, Samsung mėgins jį uždrausti, teigia kompanijos atstovai. Pranešama, jog Apple ir Samsung ginčui pasiekus pastarosios kompanijos gimtąją šalį, Samsung sieks draudimų Apple.

Samsung kompanijos vadovas, kuris norėjo likti neįvardintas, perdavė tokius žodžius: \“Tik po iPhone 5 pasirodymo šioje šalyje, Samsung planuoja paduoti Apple į teismą dėl Samsung bevielio ryšio technologijų patentų pažeidimo.\“

\“Kol Apple neatsisakys mobiliojo ryšio prietaisų pardavimų, jai bus neįmanoma parduoti savo produktų nenaudojant mūsų patentų.\“ Tuo tarpu pažymima, kad šiuo metu nagrinėjami 23 patentų nuosavybės pažeidimai tarp šių dviejų kompanijų.

Apple jau pavyko laikinai uždrausti Samsung Galaxy Tab 10.1 pardavimus Australijoje ir Vokietijoje, dėl to, kad Samsung gaminiai sėkmingai kopijuoja iPad ir iPhone. Apple, kaip žinia, dar net nepristatė savojo iPhone 5, tačiau šio flagmano pardavimų uždraudimai tikrai paaštrintų ir taip įsibėgėjusį dviejų kompanijų konfliktą.

6 Komentarai

  1. Ambient parašė:

    applas seniai afigiel, pats laikas nugesinti.

  2. aiwaris parašė:

    jo tikrai pritariu Ambient

  3. Alyvuoge parašė:

    Sakyčiau labai logiškas žingsnis iš Samsung pusės.

  4. Natter parašė:

    Iš tikrųjų abi kompanijos kaltos šitoje situacijoje, Apple paskutiniu metu sužvėrėjo su savo patentais, tik progresą stabdo, na o Samsungas, ką aš žinau bet jau dizainas tikrai Apple kopija, sutinku, kad mygtukų forma skirtinga ir t.t. na bet jei nežiūrint į mygtuką tai įrenginiai, kaip dvynukai, Samsungui su dizainu prastai gaunasi, aš suprantu, kad tarkim planšetinis kompiuteris kitoks kaip stačiakampis su ekranu per vidury negali būti, kaip ir liečiamas telefonas, bet kodėl kiti gamintojai sugeba padaryti dizainą kad nepainiotum su iDaiktais, o Samsungas ne?

  5. registracijoz parašė:

    Natter, nusikalbi.
    Duodu 100%, kad nematei abiejų tabletų realiam pasaulyje, gal net išvis abiejų nemates, kad taip kalbi..
    Aš esu čiupinėjas abu ir turiu vieną iš jų, jie visiškai nepanašūs. net ekranai skirtingi.. vieno daugiau kvadratinis, kito daugiau staciakampis. Dėl pačio dizaino elemtų irgi klaysti žiauriai.
    Jų tik foto nuotraukos turi panašumų. Beja dėl to kaltas pats samsung, nes atspindžių dėka įrenginys visiškai skiriasi nuo atvaizdo nuotraukose.

  6. registracijoz parašė:

    pataisau pabaiga. dėl atspindžių atrodo labai panašus, o realiaim pasauli samsungo gaminys labai skiriasi nuo atvaizduojamo nuotraukose, kur labai suzaista su apsvietimu arba net photoshopu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.