„Serious Sam 4: Planet Badass“ gundomasis treileris

„Croteam“ išleido „Serious Sam 4: Planet Badass“ gundomąjį treilerį, o tai patiks šios frančizės fanams. „Serious Sam 4: Planet Badass“ yra jau ketvirtas šio žaidimo leidimas, bet kūrėjai kol kas nepraneša, kad jo sulauksime. Jau dabar norintys gali šį žaidimą „Steam“ įsidėti į pageidaujamų sąrašą ir tikrai bus informuoti, kai tik žaidimas pasirodys.

5 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Primena iš kart antrą dalį.. 🙁 Labai jau vaikiškai ir nuviliančiai pasirdodė..
    Visi tikėjomes to..

    https://www.vg247.com/2016/02/02/serious-sam-4-engine-uses-latest-tech/

    • kernel_panikuoja parašė:

      Is trailer’io nera prasmes kazko spresti. Be to, SS ir neturi buti „rimtas“ zaidimas, cia ne toks zanras. SS2 aisku buvo sudas, bent jeigu bus bent SS3 BFE lygio, bus visai adekvatus. As asmeniskai respect’a atiduodu vien uz tai, kad tokie mazi kurejai sugebejo padaryti native Linux support’a ir Vulkan palaikyma, ko nesiteikia padaryti milijardines imones kitiems zaidimams. Pirksiu vien uz tai.

      • jagiux parašė:

        Šudas per stipriai pasakyta,nes man asmeniškai antra dalis labiausiai patiko,įvairios aplinkos,linksmas, niekaip nesuprantu kodėl jis taip nuvertintas

        • kernel_panikuoja parašė:

          Na taip, gal per stipriai as ten. Nezinau, man asmeniskai jis „nesijaute“ kaip SS, gal FE/SE buvo per daug kartele uzkeles, o gal siaip lukesciai neatitiko rezultato 🙂

          • jagiux parašė:

            Vienaip ar kitaip jai ši dalis bus kažkas panašau į antrają dalį tai viena gerbėja ji tikrai turės:-D nykus smėlynai man jau pabodo,rimtuolis semas tapo per daug jau rimtas galėtu vėl atsipalaiduoti bent jau šitame leidime:-)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.