Šiais metais AMD ras atsakymą tik į „GeForce GTX 780“?

Žinodami, kad AMD oficialiai kažką papasakos apie naujos kartos savo vaizdo plokštes rugsėjo mėnesį ir tikėdamiesi, kad prekyboje jos pasirodys jau spalį, iš „SweClockers“ kolegų gauname informacijos apie „Hawaii“ serijos pozicionavimą „nVidia“ siūlomų produktų atžvilgiu.

Šiek tiek keista, tačiau sekantis aukštos klasės produktas iš AMD gretinamas tik šalia „GeForce GTX 780“. Visgi manoma, kad „Hawaii sugebės įveikti pastarąjį oponentą ir sugebės priartėti prie „GeForce GTX Titan“. Dabartinę vidutinę – spartos klasės HD 7800 seriją turėtų pakeisti „Curacao“ vaizdo plokštės, tačiau beveik neabejojama, kad didžioji dalis Radeon HD 7xxx serijos vaizdo plokščių rinkai bus siūlomos net iki kitų metų vidurio. Būtent kitais metais, o ne spalio mėnesį, turėtume sulaukti tikrojo „GeForce GTX Titan“ konkurento ir didžiosios masės naujos kartos AMD vaizdo plokščių.

AMD tolimesnio karo ginklai – dabartinė HD 7000 karta

3 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    Bent kainas sumazintu, kol sekanti karta iseis….

  2. Dephy parašė:

    tos kainos kaip nemazeja, taip nemazeja, nauja karta tik prideda papildoma kaina, atrodo lyg amd ir nvidia butu susitariusios del kainu…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.