Šiandienos apžvalgos 2008-03-19

Overclockers,ru apžvelgė du aukštos klasės vaizdo plokštės aušintuvus iš XIGMATEK ir AURAS. BATTLE-AXE VD964 ir Fridge yra pajėgūs kovoti su AC Accelero Xtreme ir dažniausiai pasirodyti geriau. Visą apžvalgą rusų kalba skaitykite čia.

Anandtech išmėgino ASUS Striker II Formula pagrindinę plokštę su NForce 780i lustų rinkiniu. Apžvalgos autoriai šį gaminį rekomenduoja dviejų branduolių Intel procesorių bei SLI naudosiantiems žaidėjams.

DFI LanParty ICFX3200-T2R plokštė pasirodė jau gana seniai. Ji naudoja RD600 lustų rinkinį, kurį jau būdama AMD sudėtyje pagamino ATI. Thinkcomputers plokštei skyrė 8 balus iš 10.

Į Techgage akiratį pakliuvo Matrox TripleHead2Go įrenginėlis. Jis leidžia prie vienos vaizdo plokštės DVI ar VGA išvesties prijungti iki trijų monitorių. Noris kompiuteris su trimis monitoriais atsieis nepigiai, Techgage, kaip kokybiškam gaminiui TH2Go skyrė 9 balus.

Razer Mako 2.1 – neįprasto dizaino kolonėlės, kurias apžvelgė XSreviews. Apžvalgos autorius jas vertina kaip vienas iš geriausių kada nors testuotų kompiuterinių kolonėlių, tačiau 300 svarų kainuojanti 2.1 sistema gali kai ką atbaidyti savo kaina.

Šiandien išbandyti ir du Samsung monitoriai. Pirmąjį, 2243BW 22" plačiaekranį skystųjų kristalų monitorių išbandė Tweaknews. Tai TN matricą turintis gaminys, tiksiantis paprastiems kompiuterių vartotojams bei žaidėjams.

Antrąjį Samsung monitorių apžvelgė Overclockersonline. 2493HM – tai 24" 1920×1200 raiškos monitorius, be DVI ir VGA jungčių turintis dar ir HDMI jungtį. Apžvalgininkai liko patenkinti monitoriaus išgaunamomis spalvomis bei aiškiu vaizdu.

Bit-tech siūlo dar kartą pažvelgti į Nforce 790i Ultra SLI lustų rinkinį bei XFX plokštę su juo.

Techreport, apžvelgę Geforce 9800GX2 taip pat padarė savo išvadas. Iš tiesų 9800GX2 naujas lyderis atsižvelgiant tik į spartą. Kaina tokiam gaminiui visgi yra per didelė, tačiau kaip ir visada, sparčiausios prekės gamintojai gali siūlyti savo kainas.

Tweaktown bei Zol.com.cn nusprendė išbandyti, kaip turėtų sektis dviem 9800GX2 vaizdo plokštėms Quad SLI režime. Testų rezultatus su ankstyvomis tvarkyklėmis (oficialios pasirodys kovo 25 dieną) rasite čia bei čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.