Šiandienos apžvalgos 2008-05-28

Bjorn3D bei Bit-Tech akiratyje šiandien atsidūrė Asus P5Q pagrindinę plokštė. Intel P45 lustų rinkinį naudojantis gaminys pelnė aukštą 8,5 balų iš 10 įvertinimą iš pirmojo portalo bei 8 balų įvertinimą iš antrojo. Pilnas apžvalgas rasite čia ir čia.

HardOPC supažindins skaitytojus su Asus P5N-T Deluxe pagrindine plokšte. Plokštė nepademonstravo ypatingai gerų spartos ar stabilumo rezultatų.

Thinkcomputers apžvelgė naują ZEROtherm gaminį. Procesorių aušintuvas FZ120, tinkantis tiek Intel, tiek ir AMD gaminiams, pasak apžvalgos autorių, neturi jokių trūkumų.

Overclockers.ru apžvelgė Intel DX48BT2 pagrindinę plokštę. Ji toli gražu nepaliko labai teigiamų įspūdžių.

Dell XPS 7300 H2C stacionarų kompiuterį apžvelgė Hothardware. Nors ir pakankamai brangus, šis gaminys pelnė Editor’s Choice apdovanojimą už puikias technines charakteristikas.

Techreport skaitytojams padės išsiaiškinti, koks procesorius labiausiai vertas už jį prašomų pinigų. Tarp bandytų modelių – po devynis Intel bei AMD procesorius.

InsideHW išmėgino Sparkle Calibre Geforce 9600GT su "sparnais". Plokštė greitesnė už standartinę 9600GT, tačiau jos kaina jau siekia spartesnės 8800GT kaina.

Tweaktown išmėgino ATI Catalyst 8.5 vaizdo plokščių tvarkykles Windows XP bei Vista operacinėse sistemose. Didelių spartos skirtumų nepastebėta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.