„Sony“ nori kurti žaidimus, kuriais būtų galima mėgautis tik su „PlayStation 5“

„Sony“ darbuotojas interviu metu prasitarė, kad dabar jų tikslas yra kurti žaidimus, kuriais būtų galima mėgautis tik „PlayStation 5“ konsole. „Sony“ nori, kad nauji žaidimai išnaudotų naujo „DualSense“ valdiklio ir 3D audio galimybes, o taip pat naują RDNA grafikos procesorių su SSD kaupikliu. „Sony“ mano, kad žaidimus kuriant tik „PlayStation 5“ konsolei bus galima geriau išnaudoti naujas technines galimybes. Tai reiškia, kad „PlayStation 4“ naudotojai bus iš dalies pamiršti. „Sony“ dabar teigia, kad „PlayStation 4“ nebus apleista iš karto po „PlayStation 5“ išleidimo. PS4 palaikymą dar turės kelis metus po to, kai pasirodys „PlaySation 5“.

Birželio 4 dieną bus surengtas „The future of gaming“ renginys, kurio metu bus pasakojama apie „PlayStation 5“ konsolę. Taip pat pamatysime žaidimų eigą ir sužinosime apie būsimus žaidimus. Renginys truks kiek ilgiau nei valandą, o transliaciją bus galima žiūrėti „YouTube“ ir „Twitch“ platformose birželio 4 dieną, 23:00 valandą Lietuvos laiku.

2 Komentarai

  1. ojojoj parašė:

    „PS4 palaikymą dar turės kelis metus po to, kai pasirodys „PlaySation 5“

    Tegul nemala s tiktai. Palaikys lygiai 1 metus ir poto tik visokius pingpog zaidimus leis.

    Pvz Pamenu kai buvo laukiamas geimas MK10 ant PS3 ir XBOX360, tai nukeldavo ir nukeldavo isleidima, o poto isvis atsauke, nes konsole paseno ir neasimokejo portinti to geimo – suprask – turi pirkti nauja konsole. Ir cia tik vienas is pvz tik.

  2. ChienTheDog parašė:

    Pirkau „Only on playstation“ pažymėtus žaidimus: „Heavy Rain“, „Beyod Two Souls“, „Detroit Become Human“, „Yakuza 0“. Visi jie jau išleisti PC. Kiti mano pirkti „Horizon Zero Dawn“ ir „Bloodborne“ irgi bus dar išleisti ant PC. Likau apgautas. Daugiau iš „Sony“ „ekskliuzyvų“ nebepirksiu. Ir taip manau ne aš vienas. Eina jie n***.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.