„Sony“ pristato koncepcinį „Vision-S 02“ elektromobilį

Plečiantis elektromobilių rinkai, elektronikos gigantai mato galimybes tapti automobilių rinkos žaidėjais. Kai kuriems šie planai jau sugriuvo. Savo elektromobilį pristatyti žadėjusi „Dyson“, nusprendė atšaukti projektą, nes serijinio automobilio kaina būtų per daug aukšta.

Tuo tarpu kiti gamintojai neatsisako šios idėjos. Dėl savo konsolių, fotoaparatų, televizorių ir kitos elektronikos produktų žinoma „Sony“, toliau eina savo tikslo link. Kompanija pademonstravo „Vision-S 02“ koncepcinį modelį.

Pademonstruotas elektromobilis turi aukštas autonominio valdymo galimybes. Jame yra integruotas 5G ryšys, kuriuo automobilis gaus programinės įrangos naujinimus.

„Sony“ jau ilgiau nei metus testuoja savo automobilius realiomis eismo sąlygomis. Nėra žinoma, ar masinės gamybos modelis bus paremtas šiuo koncepciniu modeliu. Atsižvelgiant, kad pademonstruotas modelis panašus į masinės gamybos automobilius, tikėtina, kad „Vision-S 02“ yra labai į tai, ką „Sony“ siūlys pirkėjams.

Manoma, kad „Sony“ elektromobilį kuria ne viena – greičiausiai jai padeda automobilių industrijoje seniau esanti kompanija.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    visi pristato kazkokius toy konceptus…
    batarkes vyrai kurkite…batarkes…
    kurkite hybrid feasible sistemas…

    o ne priekines lemppas demonstruokite…

  2. BC00 parašė:

    Dar viena baisuoklė…

  3. Tinkinimas parašė:

    Muilas, kaip ir Tesla.

  4. Daemon parašė:

    Šiaip naujiena – labai įdomi, bet automobilio dizaino – nuviliantis.
    Nors logo idėja gal ir nieko.

  5. aiwaris parašė:

    hmm o kur logo ant priekiniu groteliu pvz GayStotion 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.