„Sony“ pristato plonąjį „Xperia M4 Aqua“

Vakar  MWC 2015 kongrese oficialiai pasirodė „Xperia M4 Aqua“. Pasak „Sony“, tai tiek aukštos, tiek vidutinės klasės telefonas.

„Xperia M4 Aqua“ turi IP68 sertifikatą. Tai reiškia, kad jis atsparus dulkėms ir gali 1,5 metro gylyje išbūti 30 minučių. Taip pat siūloma naujovė – jokio dangtelio microUSB jungčiai, kaip įprasta vandeniui atspariems įrenginiams, tad krovimas taps lengvesnis ir nereikės krapštytis su apsaugomis.

Telefonas turi 5,2 colio IPS 720p rezoliucijos ekraną. Įrenginys varomas  naujojo „Snapdragon 615“ mikroschemų rinkinio su a 64-bit keturių branduolių „Cortex-A53“ procesoriumi, „Adreno 405“ grafikos procesoriumi ir 2GB operatyviosios atminties.

„Xperia M4 Aqua“ taip pat turi 13MP „Sony“ kamerą kartu su LED blykste. Priekinėje pusėje rasite 5MP kamerą asmenukėms. Likusios specifikacijos apima 8 arba 16GB vidinės atminties, 4G LTE ryšį ir naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją „5.0 Lollipop“.

Telefoną maitina 2,400 mAh akumuliatorius, kuris, kaip žada „Sony“, esant normaliam naudojimui turėtų išlaikyti telefoną gyvybingą dvi dienas.

„Xperia M4 Aqua“ dizainas labai panašus į „Xperia Z3“ modelį – priekinė dalis apsaugota grūdintu stiklu, kuris įrėmintas gražiu rėmeliu, sustiprintu kampuose. Juos jungia net kameros užrakto mygtukas.

Pasaulinėje rinkoje telefonas pasirodys šį pavasarį, bus galima įsigyti baltą, juodą, raudoną ir sidabrinį šio modelio variantą. Siūloma kaina – 299€.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.