„Steam“ ir „Epic Games“ žaidimų parduotuvėse startavo išpardavimai

Dabar tikrai puikus metas įsigyti žaidimą, nes „Steam“ ir „Epic Games“ žaidimų parduotuvėse jau prasid4jo išpardavimai. „Steam“ parduotuvėje išpardavimas tęsis iki gruodžio 1 dienos, o „Epic Games“ savo išpardavimą užbaigs gruodžio 3 dieną. Tad norint žaidimo reikia nesnausti.

„Steam“ ir „Epic Games“ parduotuvėse žaidimai dabar siūlomi gerokai pigiau ir nuolaidos yra didelės. Kaip visada naujesni žaidimai gauna kiek kuklesnes nuolaidas nei senesni. Geriausiai viską pamatyti patiems apsilankant „Steam“ ir „Epic Games“ žaidimų parduotuvėse.

7 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Patinka man tie ispardavimai. Nueini, apsisienauji 10-20 zaidimu po du 2 eurus ir zasibys. Siandien ta padariau. Aisku 1997-2007m title’ai (neskaiciuojant indie – tie naujesni buna). Is kitos puses – tas laikmetis, kai dare actually gerus zaidimus, o ir zaist gali ant intelinio iGPU 😀

    • EscO parašė:

      steam’e turiu 300+ žaidimų ir praktiškai neturiu laiko žaisti :'(

      • kernelis parašė:

        As irgi nesu „geimeris“. Dazniausiai sekmadieniais vakare kokia valanda isijungiu ka nors, ypac is senu ir dar niekada nebandytu… Be to as dazniausiai net nedatraukiu iki zaidimo galo – mazdaug ties 30-50% progreso, kai daug maz jau pripranti prie pagrindiniu mechaniku ir visa kita man atsibosta viskas, tada bandau kazka kita (nebent tikrai labai patinka). Bet kartais smagu senus prisiminti. Pvz nebuvau niekada zaides Witcher 1, o dabar tai man vienas labiausiai patikusiu 🙂 Kartais taip po random randi kazka, kas „clickina“.

    • ziogzzz parašė:

      Gal ko nesuptantu, prisperki senu zaidimu, kuriuos torentuose gali rasti? Kam to reikia?…

      • kernelis parašė:

        Nes man kelios desimtys euru per metus uz launcher patoguma yra geras deal’as 🙂 Nereikia knistis su visokiais torrent’ais, crack’ais ir pan. Kitas dalykas, as daznai zaidziu per Linux, o Valve vienintele sistema, kuri ji supportina ir aktyviai developina tam skirtus open source’inius komponentus, tai yra patogumas ir del to.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.