Tikimasi, kad „Nintendo Switch 2“ bus išleidžiamas 2025 m. I ketvirtį

„Nintendo Switch“ įpėdinis pasirodys 2025 m. I ketvirtį, praneša Brazilijos leidinys „O X do Controle“. Šį pranešimą jau patvirtino „VideoGameChronicles“, „EuroGamer“ ir „Bloomberg“. Visi šie pranešimai rodo, kad konsolė iš pradinių 2024 m. pabaigos išleidimo planų nusikelia į kitus metus.

Vidinė informacija gauta iš žaidimų leidybos studijų, kurios buvo informuotos apie naujos kartos konsolės vėlavimą. Iš informacijos galima spręsti, kad viena iš šio poslinkio priežasčių yra „Nintendo“ ketinimas išleidžiant konsolę sustiprinti jos asortimentą patrauklesniais žaidimais.

Šaltinių teigimu, trečiųjų šalių žaidimų bendrovės neseniai buvo informuotos apie vidinį „Nintendo“ naujos kartos konsolės išleidimo laiko atidėjimą – nuo 2024 m. pabaigos iki kitų metų pradžios.

– VCG, Andy Robinson

Konsolės išleidimas nukeliamas į kitų metų pradžią, tačiau per ateinančius finansinius metus, siekiama užtikrinti, kad „Switch 2“ išleidimo metu būtų kuo daugiau žaidimų, kaip supranta „Eurogamer“,

– „EuroGamer“, Tom Phillips

„Nintendo Co.“ praneša žaidimų leidėjams, kad jos naujos kartos konsolė bus atidėta iki 2025 m. pirmųjų mėnesių, teigia apie tai žinantys žmonės,

– „Bloomberg“, Takashi Mochizuki ir Yuki Furukawa

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.