Vos tik pasirodęs Battlefield 3 sulaukė puikių įvertinimų

Kaip žinia, taip visų laukiama pirmojo asmens šaudyklė Battlefield 3 šiandien pasirodė Šiaurės Amerikos rinkai, tad nieko keisto, jog pasipylė žaidimo apžvalgos. O jos, kaip galime sužinoti iš tinklapio GameRankings, yra tiesiog puikios.

„Mums neabejotinai įdomu, kaip mūsų žaidimą įvertins kritikai. Visgi mums rūpi ne tik tai. Kartais atsitinka taip, kad žaidimas gauna aukščiausius įvertinimus, tačiau jo pardavimai būna ypač žemi. Tikimės, jog su Battlefield 3 taip nenutiks.“, – sakė žaidimo plėtotojai DICE prieš pat Battlefield 3 išleidimą.

Nors mums dar reikės palūkėti bent jau savaitę, jog sužinotumėme Battlefield 3 pardavimų mastus, tačiau kūrėjai DICE ir leidėjas Electronic Arts gali džiūgauti jau dabar – visi žaidimų kritikai sutinka, jog žaidimas pavyko ir jam skiria aukščiausius galimus įvertinimus.

13 Komentarai

  1. Daimonas parašė:

    MP tik vertas demesio yra… SP nieko vertas dalykas, jau COD: MW ir COD: MD2 SP yra gerokai geresni ir idomnesnis.

  2. SB parašė:

    Daimonas>Na as dar neturejau galimybes isbandyt – reikia laukt 27 dienos. Bet kad ir zaisiu, tai tik SP. Tikiuosi bus siek tiek geriau, nei BC2, tada as laimingas isigijes si zaidima.

  3. BuGeris parašė:

    SP kaip priklauso, bet MP tai bc2 tesinys.

  4. Kaspariokas parašė:

    SB pagooglink apie proxy release date check bypass… 🙂 zaidziu ir vargo nematau 🙂

  5. Povilas parašė:

    Daimonas: kas is to cod su medine grafika. Losiu BF3 SP ir viskas ten normaliai. cod lygint su bf tiesiog nera tikslo, nes bf yra techniskai toli priekyje, tiek grafika, garsais, zmoniu judesiais, apsvietimu, kuris yra labai tikroviskas ir t.t.

  6. simple parašė:

    Kaspariokas, aš taip pat vakar aktyvavau (su Koriejietišku IP) žaidimą, 18:02 Lietuvos laiku 🙂 Vos spėjau sužaisti dvi SP užduotis ir buvo paleistas Battlelog, tai nuo to laiko tik MP. Smagus žaidimas 🙂

  7. Daimonas parašė:

    Povilai, nesiruosiu as cia gincytis, bet jai nori pasiskaityti daugiau, siulau nuaiti i LM torrent\’a ir susirades perskaityti Nostesi komentara, kuriame yra surasyti ir pliusai ir minusai, apie BF2 SP. As su juo pilnai sutinku, o vat jai tu ne, tai ne. Gi kiekvieno skonis skirtingas, bei kiekvienas matom ta ka norim matyti.

  8. BroniusK parašė:

    Neblogai, neblogai, bet man įdomiau būtu veiksmas vykstantis nuo 1939 iki 1945

  9. simple parašė:

    Kiek gi galima? Yra šimtai žaidimų, kur veiksmas vyksta antrojo pasaulinio karo metu. Kad ir neseniai pasirodęs Red Orchestra 2. Sužaidžiau visą, bet nepasakyčiau, kad labai patiko, nes tema jau tikrai pabodusi.
    Žinoma, kiekvienam savo, bet man BF3 su modernia ginkluote buvo būtent TAI 🙂

  10. developeris parašė:

    Man asmeniskai patinka zaidimas ir geriau uz COD tikrai :), nes jis nera toks pabodes ir monotoniskas, priesai elgiasi idomiau, bei grafika, apsvietimas tikrai super. Nepatinka, tik kaip mirsta priesai, na nzn man noretusi, kad kazkaip butu ar tai tikroviskiau ar graziau net nzn, bet siaip zaidimas tikrai vykes 🙂

  11. BroniusK parašė:

    Aš už istoriniai faktais paremtus žaidymus su progresuojančiais grafiniais varikliukais. Pavyzdžiui galėtu sukurti Battlefield 4 Korea ir Battlefield 5 Vietnam. Va čia tai žaidymai būtu.

  12. marcaz parašė:

    nu tas Red Orchestra 2, tai gaidys paskutinis, jau geriau quake 3 arena tada lost 😀

  13. marcaz parašė:

    BroniusK, kol lauksi situ zaidimu, lietuviu gramatikos pasimokyk.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.