Xbox 360 netrukus visiškai palaikys USB laikmenas

Korporacija Microsoft oficialiai patvirtino, kad šių metų balandžio 6 dieną ji pristatys naują sistemos atnaujinimą, kuris nuo šiol leis Xbox 360 žaidimų kompiuterių turėtojams visapusiškai pasinaudoti savo turimomis USB tipo laikmenomis.

Kaip pranešama, naujasis atnaujinimas leis USB laikmenoje talpinti informaciją, žaidėjų profilius ir žaidimus, o didžiausia talpa, kurią palaikys žaidimų kompiuteris, bus 16GB, kas, pripažinkime, gana pakankama. Panašu ir tai, kad Xbox 360 palaikys ir didesnės talpos kaupiklius, tik problema ta, kad daugiau 16GB iš jų nepanaudosime.

Visgi, tai nėra didžiausia problema. Kaip žinia, priekinėje pusėje Xbox 360 turi dvi USB jungtis, tad tai be vargo jums leis tiesiog įsidėti du 16GB USB kaupiklius, taip padidinant bendrą talpą iki 32GB. Kalbama, kad kai kurie išoriniai kietieji diskai taip pat veiks su žaidimų kompiuteriu, bet ir jų atveju daugiau 16GB vietos negausime.

3 Komentarai

  1. Samas parašė:

    Man atrodo čia MS gražiai žaidžia: \"Palaikys laikmenas iki 16Gb\", kitą dieną jau bus patch\’as kuris leis naudot visas laikmenas, o boxo populiarumas dar pakils 😀

  2. aurizz84 parašė:

    Manau, kad neblogas budas atgaivinti Xbox360 Arcade pardavimus, vartotojiui tik i nauda. Nes su arcade jau nemazai zaidimu neina pasileist.

  3. PauliusBa parašė:

    Apgailėtina. Nepalaiko didelių HDD tik tam, kad pirktų tuos oficialius ir brangius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.