„Xiaomi“ atskleidė „Mi 10“ telefono dizainą ir pateikia daug testų rezultatų

Oficialus „Xiaomi“ plakatas nepalieka vietos fantazijai ir atvirai parodo, kaip atrodo „Mi 10“ telefonas. Tai būsimas kompanijos flagmanas, tad nenuostabu, kad norima sukelti kuo didesnį susidomėjimą „Mi 10“ telefonu. „Xiaomi Mi 10“ turės keturias kameras iš kurių pagrindinė yra 108 MP. Telefono širdimi bus „Snapdragon 865“ sisteminis lustas, o apie tai sekanti informacija.

„Xiaomi“ pateikiami testai parodo, kad „Snapdragon 865“ lenkia pirmtaką „Snapdragon 855“, „Kirin 990“ 5G ir „Exynos 9825“ lustus. Būtų keista jei būtų kitaip. Telefonas labai gerą spartą demonstruos ir grafikos užduotyse, galime tikėtis maždaug 25 % daugiau spartos lyginant su pirmtaku. „Mi 10“ telefonas taip pat gaus UFS 3.0 duomenų kaupiklį, kas tikrai prisidės prie bendro sklandumo. Duomenų kaupiklio sparta irgi pademonstruota, duomenis įmanoma kopijuoti 420-500 MB/s sparta pasinaudojus Wi-Fi 6 standartu. Testo metu 10 GB failo perkėlimas užtruko vos 22 sekundes.

Kinijos rinkai „Xiaomi Mi 10“ telefonas bus pristatytas vasario 13 dieną. Europoje telefono pristatymas turi įvykti vasario 23 dieną.


7 Komentarai

  1. AqTrap parašė:

    Realiai geriau, kad tokį GPU išnaudotų žaidimams ne tam, kad pasiektų 120fps, bet tam, kad turėtų geresnes grafikas. 1244.4-1267 gflops (FP32). Nu realiai tiesiog tam GPU nebus ką veikt su telefoniniais žaidimais. Dabar pats pirkau telefoną kurio GPU nėra toks galingas, bet prasmės ir nėra man šito, nes vis tiek nėra gerų žaidimų. Gal tik pora kurie jau atsibode, bet dauguma žaidimų realiai yra labai simple ir labiau skirti visokiems tokiems kaip „casual gamers“. Jeigu būtų kažkas rimtesnio tai gal ir pats pažaisčiau. Bet dabar kai visur yra visos tos auto-misijos, auto-atakos ir t.t, visi tie P2W VIP sistemos, labai simple mechanikos vos ne 8-čiams skirtos, nėra nei rimtų strateginių žaidimų, o simple P2W kur praktiškai klonuoti žaidimai su kitokiu dizainu, jokių rimtesnių lenktynių žaidimų, visi labai simple arcadiniai, blogiau nei naujausi NFS, mažai suteikia galimybės pačią žaidėjui (pagal žaidimo žanrą) turėti savo build’ą (tarkim jeigu RPG tai praktiškai P2W šarvai nulemia tavo galia, jeigu lenktynių žaidimai tai ten vos ne engine/tyres/dar kažkas ir nėra jokio detalumo, vos ne 8-čiams skirta, jeigu koks kitas žaidimas tai dar kaip nors, visi tie „strateginiai žaidimai“ kur realiai strategijos nėra). Grynai 99% žaidimų orientuoti yra casual gamers kurie yra baisiai simple, bet žmonės nori galingesnio GPU telefonuose, 120hz ekranų ir pnš. Kas iš to.

    • kernelis parašė:

      Ne tiek patys zmones „nori“, kiek mobiliu HW gamintojai iesko vis nauju marketinginiu triuku itikinti pirkti naujus telefonus. O kas del normaliu zaidimu, tai ju nebus ir toliau. Per daug pacio telefono form factor’iaus ir ekosistemos limitaciju tam.

      • AqTrap parašė:

        Sutinku, kad HW gamintojai ieško naujų marketinginių triukų jog įtikintų pirkti naujus telefonus. Ir kas dar nervina, kad paprastai midrange telefonai turi didesnes baterijas nei jų flagshipai. Ir realiai tik kai kurie kinai tai keičia, nu nebent dar kokie gaming telefonai, tačiau realiai jų rinka maža.

        • Povilas parašė:

          didesnes baterijos nereiskia kad ilgiau laiko. tuom ir gerai top cpu, kad jie taupus, na ir aisku dar priklauso kaip viskas is software puses veikia, i baterijos dydi jau seniai neziuriu.

    • Povilas parašė:

      pilnai pritariu, naudoju SD855, pas mane zaidimai angry birds, solitaire ir sachmatai 😀 nes jau nuo seniai zinau kad visi android games yra paremti p2w, nes tiesiog vaikai megsta zaisti, zyzia, o tevai nuperka skinu, is to ir gyvena kurejai, tai jiems nelabai aktualu gerinti grafikos kokybe, o aktualu kad ant kuo daugiau ismaniuju veiktu, man siek tiek apskritai juokinga kaip pradeda lygint kopijavima, ar benchmarkus sukti ant telefonu, ant tokio mazo ekraniuko, nebent yra zaidzianciu kurie jungia prie tv ar didesniu ekranu? as kazkaip nemanau, man telefone gal smagiau butu zaisti kokius puzzle game jei daznai zaisciau. Bet tuo paciu turbut ir negaleciau grizti i silpnesni cpu, nes tiesiog priprates prie greicio.

      griztant prie mi10 tai nuvyle jog bus edge ekranas, noretusi labiau FLAT dizaino :/

    • G@m3r1s parašė:

      bandei ark survival? net samsung fold nesusitvarko su juo 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.