Žaidėjų „RX Vega“ – tik liepos gale

Anksti ryte išsipildė daugelio negatyvi prognozė, žaidėjai jiems skirtos „RX Vega“ lauks iki liepos mėnesio galo, gali taip nutikti, kad išleidimas įvyks netgi rugpjūčio pradžioje.

Jei kyla klausimas kodėl neaiški galutinė data, tai yra dėl to, kad „RX Vega“ turi būti išleidžiama „SIGGRAPH“ renginyje Los Andžele, kuris vyks liepos 30 – rugpjūčio 3 dienomis. Taigi, „RX Vega“ turi pasirodyti iki rugsėjo.

Vienas geras dalykas iš šios informacijos, kad pagaliau nebereiks spėlioti kada žaidėjai sulauks jiems pritaikytos „RX Vega“.

Rytinės konferencijos metu, taip pat buvo pranešta, kad „Vega Frontier Edition“ bus išleidžiama birželio 27 dieną. Kaip žinia, tai profesionalumas skirta „Vega“. Nieko nestebina, kad AMD pirma bando žengti į šį segmentą, nes čia pelno marža kur kas didesnė, nei žaidimų segmente.

3 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Kai esi atsiliekantis, tokias nelaimes daryti yra ne laikas.

  2. Neveris parašė:

    siaip turiu Free sync monika, turejau RX 480, ir laukiau Vegos….Bet tiek uzkniso tie laukimai,kad ikoviau GTX 1080 Ti,ir dar monika greitu metu pakeisiu i Gsync koki PG 34… Sudu kompanija amd,jeigu dar tokius cirkus…kiek galima.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.