„Zenfone 6“ – be rėmelio ir išpjovos

„Asus“ telefonų biznis sekasi ne taip gerai, kaip kompanija norėtų, bet panašu, kad ir toliau bus siekiama užkariauti ir šį segmentą. „Asus“ jau pradėjo gundyti galimus pirkėjus su „Zenfone 6“ telefonu. Jau aišku, kad telefonas turi būti išleidžiamas gegužės 16 dieną, specialaus renginio metu Valensijoje.

Kiek galime matyti iš pateiktos nuotraukos, „Zenfone 6“ neturi daugelio nemėgstamos išpjovos, o rėmelis aplink ekraną yra ypač mažas. Tai turėtų reikšti, kad asmenukių kamera bus iššokančio dizaino. Kiek žinoma iš seniau, tai „Zenfone 6“ turi gauti dvigubą 48 MP galinę kamerą. Pagal įvairią nepatvirtintą informaciją, telefonas turės „Snapdragon 855“ sisteminį lustą, 6 GB RAM, 1080p+ ekraną ir 128 GB talpą. „Zenfone 6“ dar palaikys 18 W greitąjį krovimą ir turės „Android 9 Pie“ operacinę sistemą.

Nereikia nei sakyti, kad „Zenfone 6“ bus nepigus, nes lygiuosis į kitus flagmanus.


4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    MPix stipriai vejantis durnumo ribas, speju veidrodziu gamintojai bankrutuos…visi ziures i save tik per telefona 😀

    • neblogai parašė:

      Svarbu nuotraukų kokybė gerėja- taigi viskas gerai. Tie 48 megapikseliai kaip suprantu dabar eis daug kur 2019-ais. Aš pats taip pat ruošiuosi nusipirkti pigieną Xioami, bet jau su tokia kamera.

  2. Daemon parašė:

    tik pafagpostinsiu, kad ta selfie kamera yra iš ties nereikalingas daiktas (kaip ir išpjova).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.