„Zotac“ detalizuoja būsimą „Steam Box“ kompiuterį

 „Zotac“  vieni pirmųjų, praneša  apie būsimą „Steam Box“ žaidimų kompiuterį ir atskleidžia specifikacijas bei dizainą. Šis kompiuteris turės „SN970“ pavadinimą, o jo išleidimo data numatoma metų gale, lapkričio mėnesį.

„Zotac SN970“ jau pavadinime turi užuominą, kad kompiuteris bus komplektuojamas su „GeForce GTX 970M“ grafikos spartintuvu, kuris turės 3GB GDDR5 darbinės atminties, o pats kompiuteris turės 8 GB operatyviosios atminties. Kompiuteryje bus integruoti du standieji diskai, 64GB SSD ir 1TB talpos kietasis diskas. Vienas ir bene svarbiausias dalykas kurio kompanija negalėjo atskleisti, tai procesoriaus modelio. Buvo pasakyta, kad tai bus šeštos kartos „Intel“ procesorius grįstas „Skylake“ architektūra, o tikslus modelis paaiškės vėliau. Ir visa tai sutalpinta į 21x21cm.

Galinėje dėžutės dalyje bus išdėstytos 4 USB jungtys, dvi USB 2.0 ir dvi USB 3.0. Norintys įrenginius jungti iš priekio ten ras dar dvi USB 3.0 jungtis. Spartaus bevielio interneto šalininkai galės mėgautis 802.11ac bevielio ryšio standartu, o žaidimai veiks be vėlinimo. Neužmirštas ir „Bluetooth“ modulis prijungti įvairius bevielius įrenginius. Nepasitikintys bevieliu interneto ryšiu galės naudoti ir senovinį interneto tiekimo būdą per kabelį, pasinaudodami Dual Gigabit Ethernet jungtimis. Vaizduoklio prijungimui jungčių bus per akis, galinėje dalyje rasime net 4 HDMI ir viena Mini DP jungtį. Priekinėje dėžutės dalyje rasime įjungimo mygtuką, kortelių skaitytuvą, bei jungtis prijungti ausines ir mikrofoną.

Žinoma, kompiuteris bus su iš anksto įdiegta „Steam OS“ operacine sistema. Dar vienas svarbus dalykas tai kaina, ir ji tikrai nėra maža, ši dėžutė kainuos  $999.

2 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Nesuprantu kokio velnio daro dar viena konsole. Jei jau ta steam OS tokia gera tai duokit man ja susiinstaliuosiu vietoj win ir viskas.

  2. ToBeX parašė:

    Tai ji juk free imk ir staliuokis.
    P.s. dar si dezute tures hdmi- in streaminimui geras variantas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.