1080p testą laikantis „Core i9-7900X“ išbando „Gigabyte Aorus X299 Gaming 3“

Rezultatai: Mafia III, Mass Effect: Andromeda, Prey

4 Komentarai

  1. gorro13 parašė:

    Kad is esmes ne zaidimams skirta sita platforma.

    • IFeelYou parašė:

      Būtent. Man irgi nelabai suprantama kodėl dauguma testuoja 10 core high-end CPU su žaidimais. Tai yra CPU skirtas profesionalams, kurie dirba ir uždirba šito CPU dėka, o ne žaidėjams. Žaidėjams yra 4790k/6700k/7700k, o universalus CPU tiek žaidimams tiek darbams yra naujas 8700k.
      Man rodos daug geriau tokią platformą kaip ši, testuoti su AutoCAD, FryRender/CoronaRay tracing, Media encodinimu/decodinimu, extractinimu, JavaScriptu/HTML5, Cinebench/Blender ir dėl vaizdo vieną žaidimą paimt.

  2. BC00 parašė:

    Kad turėtume Threadripper paleistume truputį tinkamesnės apkrovos. Dabar labiau investigation tipo testavimas (turint solidžių palyginimų) ieškant, kad gal kas (koks title) pastebimiau teigiamai/neigiamai sureaguos ir šiaip parodyti mažiau patyrusiai auditorijai, kad skirtumai net ir tik 1080p raiškoje tarp gaming ir non-gaming procesorių nežymūs.

  3. BC00 parašė:

    Atnaujinau į F6 BIOS versiją. Atsirado AVX(512) Offset parinktys, kurios tvarkingai veikia, nors apie šitos funkcijos sutvarkymą Giga nieko neatžymi in realize notes. LLC vis dar nefunkcionalus. Ar auto, ar low, ar extreme – įtampa identiška.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.