600 W „Enermax RevoBron“: bronza su aukštesnės prabos danga

Testavimas

Maitinimo šaltinis testuotas įprastomis sąlygomis, ~40 °C aplinkos temperatūroje, apkraunant jį 10, 20, 50, 75, 100 ir 110 % numatytos jo galios. Testuojant matuotos linijų įtampos, triukšmo lygis (5 cm. atstumu nuo šaltinio / visiškos tylos rodiklis 46,7 dBA), maitinimo šaltinio temperatūra, apskaičiuotas naudingumo koeficientas. Papildomai matuotos pulsacijos maitinimo šaltinio linijose.

8 Komentarai

  1. Marichuana parašė:

    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=548

    Lietuviai gauna revobronus su geresniais kondensatoriais? Ar tiesiog didesnės galios revobronai gauna 85 laipsniams reitinguotų kondikų?

    Bet kokiu atveju, maitblokis vertas dėmesio. Gaila, nėra silpnesnio nei 500W modelio. Bent jau Skyteche.

    • BC00 parašė:

      Tikslaus atsakymo nežinau dėl 85 C kondensatorių (reikėtų klausti gamintojo dėl to konkretaus atvejo), bet kad varijuoja pačių kondensatorių gamintojai tai tikrai taip. Gali pakliūti abu Nippon, vienas Nippon, kitas Nichicon (mūsų atvejis), abu Nichicon… Bet tai neesmė – visi japonai.
      500 W pats silpniausias, silpnesnio jokia parduotuvė neturės 🙂

  2. Martynas90 parašė:

    Buvau pasiskolinęs iš BC00 šitą daiktą, tai man užkliuvo „girdimas“ fan’o garsas idle. Nesupraskit klaidingai, maitblokis palyginti tikrai tylus ir absoliučiai daugumai neužklius, bet aš tikėjaus, kad jo visiškai nesigirdės (nesigirdės ir turiu omeny nesigirdės, t.y. prikišus ausį per 10 cm – nieko :D).

    O šiaip, IMO, vienas geresnių value maitblokių.

    • Stipena parašė:

      Per 10cm… com’ on man per tiek atstumo aš ir Silent Wings 3 ventiliatorius girdžiu, nors šiaip jie negirdimi.

      • Martynas90 parašė:

        Nu gerai, kad ir per metrą 🙂
        Kaip tu juos girdi, jei jie negirdimi? 😀 Nežinau, mano Silentium pc vienintelis ventas ~400 rpm absoliučiai nesigirdi.
        Anksciau turėjau ir Noctua, ir Silent wings, irgi 400-500rpm su pusiau pasyviais maitblokiu ir gpu, be hdd, tik ssd, tai įjungi kompą ir nieko negirdi, tas pats kas neįjungęs, kambary gali girdėti tylą 😀
        Jokie trafų zyziant negirdėt 🙂

        P.S. Netgi kolonkių ieškojaus visiškai nezyziančių 😀

        • Stipena parašė:

          Tai aš Silent Wings laikau ant max 1450rpm ir jie vos girdimi prikišus ausį, apie 500rpm išvis nė kalbos negali būt apie garsą. Dar turiu atliekamą Fractal Design Dynamic GP14 ventiliatorių, kurį ištiesus per rankos atstumą tyliam kambayj vos begirdi. Tiesa korpuse jie labiau girdimi iš 2m atstumo kai paleidi pilnu greičiu, bet tas garsas atrodo labiau sklinda nuo atsiradusių vibracijų korpuse, nes toks duslesnis gaunasi. Tas pats ir su HDD, įprastai nelabai girdimas, bet korpuse rezonuoja ir įkyrus garsas gaunasi. Taip pat man buvo pradėjęs zirzt Z-5500 kolonkių trafas, negalėdavau net miegot, suremontavo tai dabar jokio zirzimo neskleidžia absoliučiai.

    • kernel_panikuoja parašė:

      Puse trafu turbut garsiau zys nei tai 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.