Ar moderniai „Skylake“ sistemai su SLI reikia sparčios atminties: tyrimas naudojant 3600 MHz „G.SKILL TridentZ“ DDR4 modulius

Pakuotė ir komplektacija

Įpakavimo stilistika labai panaši į jau anksčiau matytą pakuotę kartu su apšviesta Z raide bei lipduku, pranešančiu apie pilną suderinamumą su „Intel Core“ procesoriais. Supraskime šeštos ir septintos kartos, kurie palaiko DDR4 atmintį. Dėžutės „patobulinimas“ toks, kad gamintojas dabar labai aiškiai nurodo „TridentZ“ modulių spalvą. Kitoje pusėje nurodytos operatyvios atminties specifikacijos (talpa, dažnis, vėlinimo laikai, darbinė įtampa) ir G.SKILL techninio skyriaus kontaktai.

Moduliai paguldyti į permatomą plastmasinį dėklą, kuriame randamas dar ir firminis G.SKILL lipdukas – mielas atributas nebijantiems šiek tiek pakeisti korpuso išvaizdą.

5 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Tokius ne gėda žmonėms parodyt būtų 🙂

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Kai testavom šiaip dėl įdomumo pabandėm ir 4K Hitmane. Kaip matosi 1080p sparta nuo RAM greitesnio pakilo apčiuopiamai. Perjungus į 4K skirtumas buvo paklaidos ribose, kitaip sakant vidurkis tame pačiame fps per kablelį.

  3. svabas parašė:

    „vaikantis 144 Hz monitorių turinčio žaidėjo tikslą – 144 fps“ aš tai nesivaikau nei tų monitorių nei 144fps, visada naudoju žaidimuose v-sync, 60Hz , kitaip ventiliatoriai triukšmauja, ir dažni kadrų mikrotrūkčiojimai, bent jau pas mane

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.