ASUS bandymas reabilituotis: ROG Fusion II 500 headset’as

Intro

Žaidėjams skirtos ausinės tapo gana dažnu apžvelgiamu produktu – esame išbandę ne vieną headset’ą, pagrindinai iš ASUS, „Corsair“ ir „Patriot“ asortimento. Dabar eilė vėl atėjo kompanijai ASUS bei jos ROG Fusion II 500 headset’ui. Vartotojui siūlomas erdvinis 7.1 garsas, RGB pašvietimas, tačiau didžiausi pardavimai statomi ant integruoto mikrofono. Šis headset’as turi gerokai rečiau sutinkamą beamforming tipo mikrofoną, tiksliau du. Mikrofonai yra paslėpti pačiose ausinėse, o tai leidžia išvengti sulaužymo atsitiktinai numetus ausines ant žemės. Visgi kaip didžiausias tokio mikrofono privalumas įvardijamas super švarus ir puikiai pozicionuotas garsas. Kiek reikalingas pozicionavimas galima ginčytis, tačiau aiškus garsas yra prioritetinė gero mikrofono siekiamybė. Ar ROG Fusion II 500 turimas mikrofonas yra toks geras, koks vaizduojamas, o galbūt visas ROG Fusion II 500 paketas yra puikus – netrukus sužinosime.

4 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Gal kas turite CORSAIR VIRTUOSO XT? Kokia naudojimo patirtis butu idomu suzinoti

    • ziogzzz parašė:

      As bandes blackshark v2, corsair hs80, bai hyperx cloud II wireless, tai hyperx cloud vienareiksmiskai laimejo tiek kokybe, komfortu. As truputi audiofilas, tai gerai atskiriu prastus garsiakalbius kaip pvz razer, ten jie toki distorting turi, kad baisu, corsair geriau buvo, bet Hyper bent jau koses su garsu nepadaro. Pasirinkimas labai lengvas hyper xcloudII wireless!

    • BC00 parašė:

      XT lyg yra su Dolby Atmos. Daugiau pernelyg niekuo nesiskiria nuo paprastų Virtuoso, kurias esame anksčiau esame apžvelgę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.