ASUS bandymas reabilituotis: ROG Fusion II 500 headset’as

ROG Fusion II 500 iš arčiau, specifikacijos

Šis headset’as yra pilnai suderinamas su naujausios kartos konsolėmis, įskaitant PS5, „Xbox“ X seriją ir „Nintendo Switch“. Pirkėjui priklauso papildomos medžiaginės pagalvėlės, USB Type C -> USB Type A perėjimas ir pora vartotojo knygučių.

ROG Fusion II 500 yra lengvos (~300 gramų), ir tai automatiškai lemia du aspektus. Neretai lengvos ausinės turi didesnius šansus būti patogesnėmis, iš kitos pusės mažesnis svoris tapatinamas su panaudotomis paprastesnėmis medžiagomis. Šis headset’as įkūnija abi savybes. Didžioji dalis ROG Fusion II 500 surinkta iš matinio plastiko, kuris galbūt nėra toks pigus kaip galima pamanyti, tačiau džeržgimas dedant headset’ą ant galvos duoda savo. Visgi ausinės turi kokybę pakeliančių detalių, kaip kokybiškas lankelio apsiuvimas oda ir stilingai atrodantis REPUBLIC OF GAMERS įspaudas ant to paties lankelio. Aukštis reguliuojasi įprastais click užraktais. Lankelis pagamintas iš plastiko ir metalo sumuštinio. Metalinė dalis paženklinta ROG tematika.

Plastikinių kaušelių, kurie į išorę pasukami 90 laipsnių kampu, kraštuose įmontuotos pailgos RGB zonos. Valdymas paskirstytas ant abiejų kaušelių galinės dalies. Dešiniajame įrengtas PC bei konsolės režimų slankiklis su ratuku, kuris arba padidina pokalbio, arba audio garsumą.

Kairiajame yra 3,5 mm ir USB Type-C lizdai. Ratukas skirtas garsumo reguliavimui, o jį spustelėjus įjungiamas/išjungiamas virtualus 7.1 režimas. Virš ratuko esantis antrasis slankiklis aktyvuoja/deaktyvuoja mikrofoną. Kaip minėjome, šis headset’as neturi įprastos išvaizdos ištraukiamo ar sumontuojamo mikrofono, o naudoja paslėptą beamforming mikrofoną, tiksliau du. ROG Fusion II 500 turi 50 mm membranas, kurios leidžia atkurti 20 Hz – 40 kHz dažnius. 32 omų varža yra įprastinė šių dienų headset’ams, taip išvengiant būtinybės turėti papildomą stiprintuvą. ASUS pažymi, kad ausinėse integruoti net keturi „ESS Sabre ES9280“ DAC’ai. Tiesa, iki galo nėra aišku, ar tikrai sumontuoti net keturi keitikliai, ar tai tiesiog quad architektūros keitiklis.

4 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Gal kas turite CORSAIR VIRTUOSO XT? Kokia naudojimo patirtis butu idomu suzinoti

    • ziogzzz parašė:

      As bandes blackshark v2, corsair hs80, bai hyperx cloud II wireless, tai hyperx cloud vienareiksmiskai laimejo tiek kokybe, komfortu. As truputi audiofilas, tai gerai atskiriu prastus garsiakalbius kaip pvz razer, ten jie toki distorting turi, kad baisu, corsair geriau buvo, bet Hyper bent jau koses su garsu nepadaro. Pasirinkimas labai lengvas hyper xcloudII wireless!

    • BC00 parašė:

      XT lyg yra su Dolby Atmos. Daugiau pernelyg niekuo nesiskiria nuo paprastų Virtuoso, kurias esame anksčiau esame apžvelgę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.