„Asus ROG Maximus XI Hero Wi-Fi“: ar jau viskas taip negerai su ROG Z390 veidu?

Pakuotė ir komplektacija

Dėžė didelė ir iškart perteikia pojūtį, kad „Hero“ priskirta premium kategorijai. „Asus“ rodo savo produkto išvaizdą, duoda specifikacijas ir trumpai pakalba apie garso posistemę, M.2 lizdų aušinimą bei RGB palaikančių įrenginių prijungimo galimybes.

Pirkėjas kartu su pagrindine plokšte taip pat gauna keturis SATA duomenų kabelius, Q-Connector, RGB prailgintoją, prie adresatinės galvutės jungiamą prailgintoją, M.2 varžtelius, vartotojo gidą, nuolaidų kuponą individualiai pintiems kabeliams bei keletą kitų niekučių. Kadangi tai Wi-Fi modelis pridedama ir portabili 2T2R antena su laikikliu. Nors GTX 1xxx serija keliauja užmarštin, bet „Asus“, kaip ir MSI, visvien duoda HB SLI tiltą.

2 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Gaila, kad su kiekviena karta vis brangsta tos pačios kategorijos pagrindinės plokštės, bet čia vis taip daro, ne vien Asus. Keisčiausia, kad už papildoma kainą kartais ir kokia funkcija nuima ar pagerinimo visai nėra. Galėjo Asus biški ir VRM upgreitinti dėdami didesnę kainą 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pažiūrėjau dar MSI Z390 ACE (280 €) VRMą. Tie patys blokai kaip pas Pro Carbon (AC), tik +1 faze daugiau. Šitam Z390 raunde tarp brangesnių plokščių labiausiai nuvilia būtent MSI. Po to seka Asus/ASRock.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.