„ASUS ROG Thor“: kai PSU svoris pagaliau virsta tyla

Pakuotė ir komplektacija

Įvertinus, kad viduje yra maitinimo šaltinis, pakuotė yra labai sunki. Labiausiai stebina ant jos atsidūręs „AURA Sync“ lipdukas. ASUS be RGB pašvietimo dėmesį skiria aušinimo įrenginiui, OLED ekranėliui, modifikuotiems radiatoriams bei individualias rankoves turintiems kabeliams. Ant šono randame nedidelę specifiakcijų lentelę.

Pateikiama komplektacija yra „maksimalizuota“. Be įprastų zip ties pirkėjas gauna medžiaginių Velcro surišėjų, o taip pat pakuotę specialių grupuotojų, kurie leidžia palaikyti individualiai įvilktų kabelių tvarką. Komplektacijoje netgi randame trišakį AC kabelį, kurio panaudojimas Europoje yra labai ribotas.

14 Komentarai

  1. Strelok (((homofobas vatnikas))) parašė:

    Paskutiniu metu Seasonic’a renkas visi gamintojai, bet oled screen ant PSU jau tikrai way too much. Kaip dėl garantijos? Seasonic prime 12 metu duoda. Asus garantija visad buvo labai sketchy, net reikalauja, kad pardavėjui grąžintum, tuo tarpu seasonicui per RMA gali tiesiogiai siųsti. Aš su focus turėjau problema dėl fan su coil whine. Tai realiai sutiko atsiųsti pakaitinį PSU kol tą į RMA nusiunčiau. Atvirai pasakius dėl RMA Seasonic ir EVGA geriausi kas rinkoje yra.

  2. BC00 parašė:

    Asmeniškai man per daug RGB. OLED gali būti, tik turėtų rodyti daugiau, bent dar efektyvumą. Garantijos pakankamai – 10 metų. Ko Asus reikalauja, tiksliau juos atstovaujantis servisas Lietuvoje, nežinau tiksliai. Bet nepažeisto lipduko nereikalautų, nes jo čia nėra 😀

    • Strelok (((homofobas vatnikas))) parašė:

      Realiai vienintelis komponentas kompiuteryje, kuris vartotojui pavojingas yra būtent PSU, nes gali per klaidą pabūti laikinu kondensatoriumi. Tai biški keista, kad Asus neplombuoja. Bet kaip pasakei, kad jie nėra elektrikai 🙂

    • SoTOP parašė:

      RGB daug kad būtų kaip pateisinti kainą. Man atrodo kaip labai nišinis daiktas, praktiškai tik show off kompams su SLI 2080Ti, nes paprastoje dėžėje praktiškai niekuo nuo kokio 100€ pigesnio HX1200 nesisikirs.

      • Strelok (((homofobas vatnikas))) parašė:

        Pažiūrėjau kainą…400 eur… Ir tik platinium efektyvumas. Praktiškai žiauri permoka. Galima gauti 1600 watt titianium už 50 eur pigiau. Nekalbant apie visus kitus pigesnius atlernatyvus.

  3. VaidasVaidas parašė:

    Turiu AX1200i jau 6 metus super sukasi, Seasonic’a platformos pastatytas.

  4. svabas parašė:

    o nėra programėlės, kuri rodytų, kiek PC ryja Watų realiu laiku ar būtina speciali įranga

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.