„ASUS ZenBeam S2“: projektorius, telpantis į delną

Intro

Dažniausiai apžvalgų rubrikoje svečiuojasi kompiuterių komponentai ar periferija. Kitokio tipo įrenginių retai kada pasitaiko, bet šį kartą apžvelgsime šį tą neįprastą sau – projektorių.

Tai labai kompaktiškas projektorius iš ASUS, kuris gali veikti netgi lauke, nes turi integruotą bateriją. Be to, projektorius yra labai mažas, tad jį lengvai galima įsimesti į kuprinę. Tad lengvai galime sakyti, kad „ASUS ZenBeam S2“ nėra standartinis projektorius, randamas biuruose ar konferencijų salėse, bet gali lengvai atlikti ir darbines užduotis. Iš tiesų „ASUS ZenBeam S2“ projektorius yra labiau skirtas naudotis namuose, filmų peržiūrai, „YouTube“ pertransliavimui iš telefono ar kitoms užduotims.

Kaip „ASUS ZenBeam S2“ atrodo iš arčiau, ir ką gali pasiūlyti naudotojui bandysime atskleisti apžvalgoje.

2 Komentarai

  1. EscO parašė:

    svoris beveik su kaina eina santykiu 1:1 😀

  2. neblogai parašė:

    Prieš keliolika metų, kai didesnės įstrižainės televizoriai kainavo išprotėjusius pinigus, pirkau projektorių filmams žiūrėti. Jei teisingai pamenu- mokėjau panašiai kaip kainuoja šis- gal 350 svarų, už gamintojo atnaujintą, su nauja lempa, bet be nuotolinio. Buvo nemaža prabanga žiūrėti formulės savaitgalius, serialus, filmus didžiuliame 220cm ekrane, su geru garsu. Palyginimui su aprašytu apžvalgoje- manasis Infocus In26 panašios raiškos, 1700 liumenų (vs 500), bet netylus , ir sugebantis pašildyti kambarį (300W). Nelabai pastaraisiais metais domėjausi projektoriais, o ir savojo jau ~7 metus nenaudoju, bet lyginant šį iš apžvalgos su manuoju- matau ir pliusų, ir minusų:) Ir sutinku su nuomone išvadoje, kad šiais laikais projektorius kaip šis būtų arba darbui, arba norint pažiūrėti ką nors būnant gamtoje. O namuose projektorius dar gali būti pasirinkimas turbūt tik jei tai tikras kino projektorius, o pats esi rimtas snobas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.