„Be Quiet! SFX-L Power“: 600 W miniatiūrinėje nišoje

Pakuotė ir komplektacija

„Be Quiet! SFX L Power“ apibūdinamas kaip „kompaktiška ir tyli energija“. Ant nedidelės dėžutės nurodomas efektyvumo logotipas, PSU galia, pirkėjas „įspėjamas“ apie pilnai atjungiamų kabelių savybę ir maitinimo šaltinio paskirtį mITX sistemoms. Į priešingą pusę iškeltas schematinis maitinimo šaltinio piešinys, elektrinių specifikacijų ir kabelių konfigūracijos lentelės.

 

Apsauginiai maišeliai atrodo pigiai, o ir prijungiami kabeliai neturi savo dėžutės. „Zip-ties“ surišėjų taip pat nėra, tačiau svarbesni aksesuarai, kaip AC laidas, čia. Gamintojas prideda ir metalinį kronšteiną, kuris leis „SFX L Power“ naudoti su standartiniais ATX korpusais. Vargu ar kas nors rinksis šį PSU tokiam korpusui, tačiau iškilus bėdai visada bus galima sumontuoti „SFX L Power“ į bet kurį korpusą.

7 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Žiauriai nepatinka šio gamintojo PSU dėl idiotiško žymėjimo ir absoliučiai nesuprantamų jungčių .

  2. TomasP parašė:

    Žiauriai patinka šio gamintojo PSU, dėl puikaus kokybės/kainos santykio ir tylaus veikimo.

  3. YOman parašė:

    geras tas gamintojas. Gamina netgi labai vertus dėmesio produktus. Visada gerai kai yra iš ko rinktis. O parintis dėl kažkokio žymėjimo tai ką aš žinau. „Nesuprantamos jungtys“? WTF??

  4. IFeelYou parašė:

    Na nežinau, čia gal skonio reikalas. Aš komentuot apie jų PSU kokybę negaliu, bet pati kompanija manau yra viena solidžiausių iš visų esančių, su labai griežta kokybės kontrole. Korpusai tiesiog fantastiški. Ventiliatoriai taip pat.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.