Biudžetinės ausinės už nebiudžetinę kainą – „TUF Gaming H5 7.1“

Intro

„TUF Gaming“ serija mums jau kažkiek pažįstama. Tai „Asus“ daugiau biudžetiniai produktai, bet tikrai ne pigūs ar prasti. Nors „Asus“ „TUF Gaming“ seriją laiko biudžetine, bet pagal visos rinkos pasiskirstymą tai daugiau vidutinė pakopa, o ne rinkos dugnas. Vidutinėje pakopoje konkurencija visur yra labai karšta, tas pats dedasi ir ausinių žaidėjams segmente.

„Asus TUF Gaming H5 7.1“ ausinės žaidėjams nori pasiūlyti gerą 7.1 garsą ir tvirtą konstrukciją. Jos taip pat suderinamos su įvairiais prietaisais, nes turi paprastą 3.5 mm jungtį, kurią su pridedamu priedu galima transformuoti į USB kištuką. Mums bus tikrai įdomu pasižiūrėti ar šios ausinės tikrai geros kokybės, ir ar „TUF Gaming“ serijos produktai labai nusileidžia etaloniniams ROG serijos gaminiams.

3 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Smagu, kad turime labiau biudžetinių produktų apžvalgų ir objektyvių palyginimų, bet 100 eurų čia jau HyperX ir kitų pripažintų ausinių zona. Už kažkur 60 eurų yra Lite versija be 7.1 palaikymo, tai įsivaizduoju muzikoriams ir youtuberiams kaip ir galėtų būti svarstytinas variantas.

  2. Hellas parašė:

    Nu snoriukas, bet uz 100e tai cia pasityciojimas. 60 tai dar dar… Normali kaina sakykim. Bet uz 100 tai tikrai niekada gyvenime. Uz ta 100 galima alike po 20 dolcu ivairiu 7.1 sound prisipirkti pabandymui ir dar su keiciamom pagalvelem ir, manau, tikrai pataikysi ant ne ka prastesnio varianto.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.