Biudžetinės ausinės už nebiudžetinę kainą – „TUF Gaming H5 7.1“

Pakuotė ir komplektacija

„TUF Gaming H5 7.1“ ausinės atkeliauja pilkoje dėžutėje. Priekyje matome dalinį headset‘o atvaizdą, tiksliau – kaušelį su TUF logotipu ir dalį lankelio. Kairiau ausinių atvaizdo pastebime priedą, kuris leidžia 3.5 mm audio jungtį paversti į USB ir tuo pačiu išgauti 7.1 garsą. Viršutiniame kampe gamintojas informuoja, kad ausinės suderinamos su „PlayStation 4“ konsole. Reikia pridurti, kad jos kuo puikiausiai suderinamos ir su kitomis konsolėmis.

Galinėje dėžutės dalyje surašytos pagrindinės ausinių savybės, tokios, kaip ilgaamžiškumas, 7.1 garsas, gilūs bosai ir reguliuojami kaušeliai. Čia dar užsimenama, kad „TUF Gaming H5 7.1“ yra suderinamos su įvairiomis platformomis. Čia pat randame ir specifikacijas.

Pakuotėje be pačių ausinių randame prijungiamą lankstų mikrofoną, 3.5 mm kabelį ir USB adapterį 3.5 mm kabeliui. Žinoma, gauname ir naudotojo vadovą bei garantinę knygutę. Reikia pridurti, kad pakuotė atrodo kaip premium segmento gaminio, ji tikrai tvirta, bet maloni liesti ir sklandžiai atsidaro.

3 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Smagu, kad turime labiau biudžetinių produktų apžvalgų ir objektyvių palyginimų, bet 100 eurų čia jau HyperX ir kitų pripažintų ausinių zona. Už kažkur 60 eurų yra Lite versija be 7.1 palaikymo, tai įsivaizduoju muzikoriams ir youtuberiams kaip ir galėtų būti svarstytinas variantas.

  2. Hellas parašė:

    Nu snoriukas, bet uz 100e tai cia pasityciojimas. 60 tai dar dar… Normali kaina sakykim. Bet uz 100 tai tikrai niekada gyvenime. Uz ta 100 galima alike po 20 dolcu ivairiu 7.1 sound prisipirkti pabandymui ir dar su keiciamom pagalvelem ir, manau, tikrai pataikysi ant ne ka prastesnio varianto.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.