„Cooler Master MasterBox 5“: geriausias biudžetinis 2016 metų korpusas?

Pakuotė ir komplektacija

„MasterBox 5“  pirkėją pasitinka paprastoje, neišraiškingoje kartoninėje dėžėje, turinčią korpuso eskizą ir nurodančią jo specifikacijas. Produktas nuo pažeidimų apsaugotas per daug netaupiant medžiagų – naudojamas ir apsauginis maišas.

Šįkart nepateikiama pridedamų aksesuarų fotografijos, tačiau galime pasakyti, kad jai iš esmės nieko netrūksta: „zip-ties“ surišėjai, 3-pin -> molex prailgintojas ir net kryžminė galvutė, padedanti lengviau prisukti motininei plokštei skirtas pakylėles.

dsc_0207 dsc_0211

6 Komentarai

  1. blasteris parašė:

    Kaip tik prieš porą dienų draugui sudėjau dalis į šitą korpusą. Tai labai patiko laidų išvedžiojimo galimybės ir patogumas viską dedant. Vienas dalykas, kuris truputi „nepatiko“, tai kad ventiliatoriaus laidas per trumpas buvo. Reikėjo priekinį ventiliatorių pakelt aukščiau. Bet čia tikriausiai labiau motininės bėda, kuri pas jį šiek tiek siauresnė yra nei standartinė atx 😉

  2. BC00 parašė:

    Taip, priekinio fano kabelis galėtų būti ilgesnis, bet jį pavyko prijungti prie motinos ir nenaudojant 3-pin -> molex perėjimo 🙂

  3. ziogzzz parašė:

    Laukiame Be quiet dark base 900 (pro) review. Nes jis kol kas pagal tyla mane labai vilioja.

  4. TomasP parašė:

    Jop ir aš laukiu Dark Base apžvalgos. Ne tik tylus, bet ir labai seksiukas korpusas.

    Smagu matyti kaip biudžetiniai korpusai tobulėja ir už mažą sumą dabar gali gauti puiku korpusą, o ne tik pigią baisią dėžę kaip prieš kelis metus.

  5. BC00 parašė:

    Kaip tik teko dar vakar pačiupinėt Ostrog… MasterBox visai kitos klasės korpusas, nors brangesnis vos 5iais eurais…
    900 Pro sunku gauti dėl samplų deficito, bet anksčiau ar vėliaus bus, gal net šiais metais dar.

  6. ziogzzz parašė:

    Dark base 900 jau pakeliui (tiesa ne PRO versija) bet man langas nereikalingas ir samung wireless pakrovejas, daugiau viskas tas pats. Parasysiu ispudzius, dabar kol kas Silencio 452.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.