„Corsair Dark Core RGB Pro“ – belaidė pelė, puikiai tinkanti ant milžiniško „MM500 Premium“ kilimėlio

Pakuotė ir komplektacija: „Corsair Dark Core RGB Pro“ ir „MM500 Premium

„Corsair Dark Core RGB Pro“

„Corsair Dark Core RGB Pro“ atkeliauja spalvingoje dėžutėje. Priekyje matome pelės atvaizdą, pilną produkto pavadinimą ir mažą kiekį informacijos. Kiek keista, kad dėžutė yra neatidaroma, tad parduotuvėje į pelę pasižiūrėti nebus galima.

Pakuotės galinėje dalyje vėl pelės atvaizdas, bet šį kartą daug mažesnis. Gamintojas čia pateikia pagrindines pelės specifikacijas keliomis kalbomis. Čia sužinome, kad „Corsair Dark Core RGB Pro“ turi 18 000 DPI jutiklį ir gali pasiūlyti 2000 Hz atnaujinimo dažnį.

Dėžutės šonuose nieko įdomaus. „Corsair“ tik siūlo laimėti be laidų. Taip pat pateikiama informacija apie tai, ką rasime dėžutėje.

„Corsair Dark Core RGB Pro“  išėmus iš dėžutės matome, kad ji ir toliau lieka plastikiniame apvalkale. Tik išpakavus pelę pastebėjau, kad kartu su pele yra dar daugiau priedų. Plastikiniame apvalkale dar randame siųstuvą ir keičiamą pelės šoną su briauna.

Komplektacijoje pridėtas USB laidas, kuris taip pat naudojamas įkrovimui. Dar yra USB siųstuvas bevieliam ryšiui. Kaip minėjau, komplektacijoje dar yra ir pelės dešinio šono dalis. Ji turi mažą atsikišimą, ant kurio galima pasidėti mažąjį pirštą. Ant pelės sumontuotas šonas to atsikišimo neturi. Kaip ir priklauso, dar gauname ir naudotojo gidą.

„MM500 Premium“

Iš tiesų pamatęs „MM500 Premium“ kilimėlio pakuotę nustebau, nes dėžutė buvo tikrai nemaža. Pakuotė yra kartoninė su juodais ir geltonais akcentais. Ant jos matome kilimėlio išmatavimus, kurie beje yra 122 cm ilgis ir 61 cm plotis. Gamintojas atskleidžia, kad kilimėlis yra su neprasitrinančiais kraštais, o tekstilė specialiai išausta, kad pelės slydimas būtų kuo geresnis. Viename dėžutės krašte dar yra išpjova, kad parduotuvėje galėtume pajausti kilimėlio medžiagą.

Dėžutėje, be kilimėlio, dar randame garantijos lapą.

 

9 Komentarai

  1. xenixas parašė:

    kai mano m65 rgb elite sugedo trecia karta per metus laiko, jau nebesiunciau i garantini, jei man atsiunte pele, kokia norejau, tai buvo dark core rgb se su bevieliu pakrovimu 😀 maniskeje dar yra snipe mygtukas kuris su pirmyn ir atgal mygtukais jau ziauriai nepatogus :/ niekaip negaliu prirprasti, baterija ijungus rgb praktiskai nelaiko, be rgb biski laiko 🙂 vnz reziume susitvarkaiu savo m65 rgb elite ir vel dziaugiuosi , o dark core laikau kaip atsargine, nu gal kada pravers 😀 bet tikrai yra geresniu peliu 🙂

  2. BC00 parašė:

    Atrodo, kad bent jau istorijos pradžia pratrinta. Šiaip aišku keista ir abydna, kai premium pelė užsilenkia po poros mėnesių. Maniškė MX518 skaičiuoja xx metus ir vis dar alive, be jokių Omron switch’ų ir kitų high end komponentų 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.