„Corsair M75 Air“ – lengva beveik kaip oras

Intro

Konkurencija yra įvairiuose sektoriuose, stipriai varžosi ir periferijos gamintojai. „Corsair“ visai neseniai išleido lengvą pelytę „M75 Air“, sveriančią vos 60 g ir yra pasiryžę kovoti su „Logitech Pro X Superlight 2“ ar kitomis lengvomis pelėmis žaidėjams.

Kaip visada, gamintojai žada labai daug, o specifikacijos ant popieriaus yra labai geros, bet tai dar negarantuoja produkto sėkmės. „Corsair M75 Air“ sveria tikrai nedaug, vos 60 g, dar turi optinius jungiklius, gerą jutiklį, o dar žadamas mažesnis nei 1 ms atsakas, nors tai galime pavadinti daugiau reklaminiu triuku. Apie tai plačiau pakalbėsime apžvalgoje.

Dar liekant prie specifikacijų noriu paminėti, kad „Corsair M75 Air“ palaiko Bluetooth ryšį. Jį naudojant galime tikėtis iki 100 valandų naudojimo su vienu įkrovimu, bet perjungus pelę į kovinį režimą per USB siųstuvą baterijos galios užteks tik iki 34 valandų.

3 Komentarai

  1. Unknown123 parašė:

    Aš nesuprantu kodėl bevielių pelių gamintojai negali pradėti gaminti pelių su USB-C tipo siųstuvu? Tokiais tempais, USB-A niekada nebus pakeistas su USB-C. Pokolkas KeyChron vienintelis gamintojas, kuris gamina normalias peles su USB-C siųstuvu.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Taip, judėti reikėtų į priekį. Pradžiai tiesiog galėtų išleisti atskiras versijas ir jau žmonės pasirinktų ar jiems reikia su USB-A ar USB-C siųstuvu.

    • ToBeX parašė:

      Pvz aš kompe turiu tik 2 usb C portus ir abu jie užimti (1 priekyje, 1 gale). Ir turiu laisvus 6 USB-A (2 priekyje, 4 gale)
      Tai visad be išimties renkuosi, kas turi USB-A, nes nėra jokios naudos turėt mažesnę jungtį.
      Dar norėčiau, kad vietoj USB-C dėtų kokį nors didelį VGA tipo prisukamą su varžteliais portą. Naudočiau pvz VR laidui, kad nelaužyt jungties mažos tampant laidą…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.