Dar kartą bandome lenktą 21:9 monitorių: „Philips BDM3490UC“

Pakuotė ir komplektacija

„Philips BDM3490UC“ atkeliauja didelėje dėžėje, kaip gi kitaip, nes tai 34 colių įstrižainės monitorius. Dėžės ilgis įprastas tokio tipo monitoriams, jos plotis kiek didesnis nei esame įpratę. Taip yra dėl to, kad monitorius atkeliauja pilnai surinktas. Apie tai sužinome atidarę dėžę ir pamatę kelis paveikslėlius, rodančius, kaip išimti monitorių. Tai patiks nemėgstantiems pridėti kojos prie monitoriaus.

 

Dėžės priekyje ir gale yra identiška informacija. Gamintojas pateikia keletą detalių apie viduje esantį „Philips BDM3490UC“ monitorių. Sužinome, kad tai „Brilliance“ serijos monitorius su 34 colių įstrižainės lenktu ekranu. Jo rezoliucija yra WQHD, arba žmonių kalba – 3440 x 1440. Dar paminėta, kad tai „UltraWide“ formato monitorius; papildomai pranešama apie plačius apžvalgos kampus. Kitoje pusėje – ta pati pasikartojanti informacija, tik prancūzų kalba. Ant pakuotės priekio/galo dar galime pamatyti ir patį monitorių.

Viename iš šonų naudingos informacijos visai nėra, ten tik „Philips“ logotipas. Kitoje randame tikslų monitoriaus modelio pavadinimą ir tą pačią priekyje/gale matytą informaciją.

Dėžėje be pačio monitoriaus dar randame įvairių kabelių. Maitinimo, HDMI, DisplayPort ir Audio. Gaila, bet negauname USB įvesties kabelio, jis pridedamas priklausomai nuo regiono. Tad jei norėtume pasinaudoti monitoriuje įmontuotais USB tektų pirkti papildomą kabelį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.